Općenito > Generalno o skuterima

Silverstone SL50QT-8, pitanje u vezi mašine?

<< < (2/6) > >>

Drnda:
moj savjet je da ne diras nikoje plastike.. tj da ih nikada ne odvijas i skidas, neces nikada ih moci zasarafiti nazad.. jedino kadu mozes...
taj skuter je toliko nekvalitetan da ne vrijedi ni tu lovu koliko kosta... ugl. pase kit jer je to isto gy6 motor..

charnel:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2009, 01:47:41 ---moj savjet je da ne diras nikoje plastike.. tj da ih nikada ne odvijas i skidas, neces nikada ih moci zasarafiti nazad..

--- Kraj citata ---
istina  :laughing6: :laughing6:

Drnda:
jbt, neki dan prijatelju skidao sa skuta nikako vratiti, nema one zabice metalne pa da normalno zasarafis nego u plastici urezan navoj...LOL
dalje, presao je oko 3 tisuce km, i toliko je puta do sada imao problem sa njime...a voznja je lagana penzionerska skoro...
sada mu ide oko 40-50 kada je sam, nema smeca u karbu,filteri ok, karb ok, rolie remen i sve ok  :dontknow:
nema sanse za zablokirati ventilator tako da sam pukao 2 stupica oko kojih stoje slideri... pokusao blokirati tako jer sam na par skutera jedino tako moga.. lagano potegao, kada ispadnu 2 stupica.. toliko o kvaliteti

8255:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2009, 01:47:41 ---moj savjet je da ne diras nikoje plastike.. tj da ih nikada ne odvijas i skidas, neces nikada ih moci zasarafiti nazad.. jedino kadu mozes...
taj skuter je toliko nekvalitetan da ne vrijedi ni tu lovu koliko kosta... ugl. pase kit jer je to isto gy6 motor..

--- Kraj citata ---

sve sam poskidao :laughing7: a i uspjel sam ih vratiti nazad al kužim kaj si htio reči. sutra kupujem pištolj za plastiku i sve ću poljepit kaj se da  ;D
stavio bih neku gljivu, koju da uzmem?

zmijavci:
imas gljiva za 60 kn na bimoto.hr imas vecih i manjih s zastitnim poklopcem i bez naravno sve su zicane :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju