Općenito > Generalno o skuterima

Silverstone SL50QT-8, pitanje u vezi mašine?

<< < (5/6) > >>

ivanm:
taj silverstone je teška raga.. i najnoviji.. ubojstvo skuter svijeta, užas užas..

8255:

--- Citat: ivanm - 15 Rujan, 2009, 21:30:13 ---taj silverstone je teška raga.. i najnoviji.. ubojstvo skuter svijeta, užas užas..

--- Kraj citata ---
sve to znamo al se vozimo  :laughing6:

ivanm:
imaju ga dva moja frenda, stalno mi dolaze na svakakve popravke, a nemaju ni 5000 km..
stalno pucaju sajle, ne ide, ne koči, ništa kako treba, plastike su popucale same..
neznam više šta bi im reko kad mi dođu..

8255:

--- Citat: ivanm - 15 Rujan, 2009, 21:34:07 ---imaju ga dva moja frenda, stalno mi dolaze na svakakve popravke, a nemaju ni 5000 km..
stalno pucaju sajle, ne ide, ne koči, ništa kako treba, plastike su popucale same..
neznam više šta bi im reko kad mi dođu..

--- Kraj citata ---

za svog sam kupio onaj pištolj za plastiku sve ću poljepit  :toothy12: neznam od čega bi se mogle kočnice gore pripasat  ???

Leptir:

--- Citat: ivanm - 15 Rujan, 2009, 21:30:13 ---taj silverstone je teška raga.. i najnoviji.. ubojstvo skuter svijeta, užas užas..

--- Kraj citata ---
a sta mu fali za tu brzinu je skuter dobar nije neka 2t pila al ide i sluze ko nekomu pezo il neki drugi zato nemojte pricat gluposti!nije to za nabrijavanje al ajd!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju