Općenito > Trgovine
scooter-centar & scooter-attack????
JogFromYamaha:
Vidjet cemo, samo treba pratiti di je paket i ako dulje od dva dana stoji zvati ih i biti dosadan jer te dostavljacke sluzbe su po meni postale komatozno lose
jurkec:
sa SC-a mi zadnji puta dosao paket za dva dana od uplate HP expresom koji ima ugovor sa DHLom, a sa Maxisccota za 4 dana preko UPSa.
ajlavsrku:
--- Citat: jurkec - 02 Veljača, 2018, 11:39:29 ---sa SC-a mi zadnji puta dosao paket za dva dana od uplate HP expresom koji ima ugovor sa DHLom, a sa Maxisccota za 4 dana preko UPSa.
--- Kraj citata ---
I koliko bude postarina sa maxi scoota imaju mi zanimljiv stvari,jel placanje preko kartice ili?
jurkec:
postarina 11 eura a placanje karticama, paypal
Pupo:
Našao paket na Jankomiru, nakon trećeg telefonskog poziva i 3 preusmjeravanja na drugi broj. Većina krivice je na Attacku jer umješto š piše neki hjeroglif, i jer nisu napisali cijelu adresu, tj. ime firme di su trebali ostavit paket. Što je najžalosnije, sve piše uredno na njihovoj otpremnici pod Shipping. Na paketu dio fali, dio su hjeroglifi. 30% je i dalje na pošti jer nisu pokazali ni najmanji interes za isporuku. Gđa. u Branimirovoj koja mi je obećala danas isporuku me zeznila, tako da sam ošao sam na Jankomir po paket, jer nisam htio više ništa prepustit slučaju.
--- Citat: ajlavsrku - 02 Veljača, 2018, 14:14:34 ---
--- Citat: jurkec - 02 Veljača, 2018, 11:39:29 ---sa SC-a mi zadnji puta dosao paket za dva dana od uplate HP expresom koji ima ugovor sa DHLom, a sa Maxisccota za 4 dana preko UPSa.
--- Kraj citata ---
I koliko bude postarina sa maxi scoota imaju mi zanimljiv stvari,jel placanje preko kartice ili?
--- Kraj citata ---
Fakat pametno igraju na Attacku što se tog tiče, isti shop, isto skladište, mislim da mi i na izvodu piše da sam uplatio na Maxiscoot, iako sam kupio na Attacku, al drugi webshop i drugačiji uvjeti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju