Tehnički kutak > Tuning skutera

centralna nogara - aerox

(1/3) > >>

te-te-ac:
gle ovako ovo je nogara s mog roxa koja je pukla i varena je i tako to.. i izgubljena je opruga.. (feder-peder)

a ovo je nogara koju mi kiza POKLONIO i sad nema logike di zakacit oprugu..  :dontknow:

dali nisu mozda razliciti blokovi.. oni stari i ovi novi iznad 03 god..

neznam.. nisam pametan..a glupomi se tak vozat .. nije problem u skuter (modan je za stunt) tak da moze lezat na podu a i na baru .. ali glupo mi se tako vozat..

jel neko mozda zna nest o tim super kul centralnim nogarama ??  :icon_biggrin: neku sliku kak ko ima sta gdje neznam..

sam nemojte uletat s onime kupi si kromiranu bočnu i to jer nemam kunu ni za crnu kiflu..    :happy9:  jedino ako ima neko velikog srca ko KIZA pa da POKLONI ..  :happy3:

Drnda:
pa kacis oprugu na toj drugoj slici na ovaj mali dio cijevi koji ima kao udubljenje....

te-te-ac:
znam ..a ali neznam di se kaci na blok..

nacrtaj  mi.. :toothy11:

i kiza mi dao oprugu .. jebiga nisam ju sliknio.. sutra cu.. uglavnom .. opruga u opruzi.. nest sto prvi put vidim..  :dontknow:

neznam.. mozda sam samo jako glup a mozda me kiza šega. ..  :jerk: :toothy12:

SlowRider:
ovdje okaci feder:

a takvu centralnu ima benneli 491, nisam siguran jer on ima drukciju od aeroxa i 2 opruge jednu u drugoj, ali neki manje poznati skuter sa minarelli masinom ima sigurno

te-te-ac:
oke sutra cu probat.. mislim da sam tako kacio ali nesto mi sumljivo djelovalo pa skinio..

a kakva opruga ide na onaj nogar sto je moj (onaj vareni) .. jel ima ko sliku opruge..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju