Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini gljiva
benelli:
ta zastita se drzi gore ali zvuk je pre glasan evo onaj frend sta su mu maznuli roxa ti je imao tu gljivu gore
Crazy Kuree:
--- Citat: Giz - 02 Rujan, 2009, 11:23:10 ---Imam ju ja, tj. imao sam ju.
Glasna jako, iritantan zvuk koji pili u mozak, upitna filtracijska sposobnost.
Sve u svemu, ostavi se gljiva.
--- Kraj citata ---
nije upitna, spužvana dobro filtrira, neznam baš da je nekom još zaribo zbog gljive, to je više izgovor onim koji ne žele gljivu... ja se vozim na žičanoj gljivi, kažu da prašina ulazi u ležajeve te tako brzo odlaze, eto u mene ležajevi bočni na radilici već neki 20000km i još nema ni mm lufta
Giz:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Rujan, 2009, 19:21:06 ---nije upitna, spužvana dobro filtrira, neznam baš da je nekom još zaribo zbog gljive, to je više izgovor onim koji ne žele gljivu... ja se vozim na žičanoj gljivi, kažu da prašina ulazi u ležajeve te tako brzo odlaze, eto u mene ležajevi bočni na radilici već neki 20000km i još nema ni mm lufta
--- Kraj citata ---
Prašina nema veze sa ležajevima. Daleko od toga. Prioblem je u poliranju cilindra koje vrši sitna prašina.
Zašto se hona cilindar? Razmisli.... Da bi ulje ostalo na stjenkama i da bi se karike uhodale u što kračem roku.
A što se desi kad prašina skine riseve od honanja?
Pada kompresija i nema dovoljno ulja da podmaže bočnice klipa i stjenke cilindra.
Ako je to ono što želiš... Go for it! :icon_thumright:
R@kija:
ja imam e5 malossi...strasno previse se cuje gljiva..cuje se jace nego ostale neznam zbog cega..i sa poklopcem i bez se cuje isto jako i iritantno..
Iwo SR Tuono:
pa gljiva se i stavlja radi zvuka, tj većina ju stavlja radi toga, sve što dobiju je gubitak performansi jer il nemaju setup za gljivu, al svi briju da im skuter ide brže.
Zašto?
Zato jer se jače čuje :toothy10: to je to,jeftin downgrade pod sjenom tuninga :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju