Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner pure jet - problem

(1/1)

jur9:
pozdrav svima....evo ovako..imam sukter runner pure jet(2004)...nisam imao nikakvih problema do prije 3 mj(8000km)...poceo mi je trokirati u voznji,znao sam da je svjecica..kupijk novu(ngk cpr8e)  i predem s njom 200km i opet ista stvar(dam gas motor stoji) pa opet kupim drugu svjecicu(denso n24exrb) i predem s njom 50km i opet rikne...jel mi moze netko pomoci sto se tice toga..sta da napravim..INACE CU POLUDITI...molim neki svjet

p.s.procitao sam sve prijasnje postove sto se tice svjecica...ali nigdje nema ovakav slucaj

Iwo SR Tuono:
Exr-b je najlosija svjecica na trzistu,cpr8e je cak bolja.
Tebi treba ESR-NZU platina ili iu24 iridij
crkava ti svjecica zbog loseg benzina i loseg injektora,tj rasprsivaca,vjerovatno ne baca maglicu kako treba nego tzv zalijeva svjecicu
Po meni ciscenje casice ili u krajnjem slucaju na rezonanciju cije injektor.
I da,ispusti sav benzin i natoci class es 95 ili omv 100 pa javi rezultate.
Ja sam radio runnera koji je jeo iridiumke svakih 500km

jur9:
ej prijatelju puno ti hvala...potrudit cu se ubrzo napraviti to sto si rekao i javim rez...

jur9:
a da te jos nesto pitam to sto si rekao za...injektor,ciscenje casice..itd...da posjetim servis da mi to naprave?

Iwo SR Tuono:
Casicu mozes sam,rezonanciju radi bosch servis,bar bi trebao,raspitaj se u svom gradu di mozes.
Sta se tice casice ona ti je s donju strane injektora,vidjet ces ju cim skines poklopac s grebena s desne strane,3 torx vide su na njoj,T25 cini mi se,odvrni,ocisti emulziju i vrati.
Pazi na o-ringove pogotovo onaj mali na tijelu injektora.
Eto,lijep pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju