Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi fly
dhorvat:
--- Citat: speed - 01 Rujan, 2009, 14:07:08 ---ja koristio na pezou minarelli kvacilo i na minarelliju pezo kvacilo,pasu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja imam Hebo Racing R kvačilo za Piaggio na Roxu :icon_thumright:
speed:
--- Citat: dhorvat - 01 Rujan, 2009, 14:12:22 ---Ja imam Hebo Racing R kvačilo za Piaggio na Roxu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam na pezo stavio i centralne od minarellija,imao ko neki umetak i feder stajo fixno :icon_thumright:
SlowRider:
Jel znate sto se desava kada se stavi peugeot/piaggio centralni na minarelli kvacilo? Ista stvar sa minarelli centralnim na peugeot/piaggio kvacilima, samo je problem manje izrazen, odnosno moze se potpuno rijesiti adapterom za redukciju dosjeda na kvacilu...
btw malossi fly za minarelli ima uze i nesto duze ferode od fly-a za piaggio.
--- Citat: dhorvat - 01 Rujan, 2009, 14:12:22 ---Ja imam Hebo Racing R kvačilo za Piaggio na Roxu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bitno je napomenuti da imas adapter koji centrira minarelli centralni, zbog toga sto navedeni centralni ima manji promjer od piaggio/peugeot
Aleks:
--- Citat: SlowRider - 01 Rujan, 2009, 14:39:50 ---Jel znate sto se desava kada se stavi peugeot/piaggio centralni na minarelli kvacilo?
--- Kraj citata ---
Što se dešava?
seba:
--- Citat: Aleks - 01 Rujan, 2009, 16:52:09 ---Što se dešava?
--- Kraj citata ---
puca centralni,barem je meni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju