Tehnički kutak > Tuning skutera
runner ulje pumpa
igor.sb:
--- Citat: gokiSP - 01 Rujan, 2009, 14:25:16 ---u teoriji da ali u praksi bas i ne.. do nekih pol gasa imas jacu mjesavinu a nakon toga i na pol gasa i na punom gasu imas skoro istu..
--- Kraj citata ---
pa kad ju naspanas toliko da je u istom polozaju na pola gasa i na full gasu jer dalje ne ide, nema se kud otvoriti :toothy11:
ovo sam napisao, da ne bi netko pomislio da stelanjem pumpe određujes kolicini ulja SAMO na leru, jer kako si napisao dalo bi se tako zakljucit :icon_thumright:
zokizo...pogledaj da ti nije mozda propisao semering uljne, da vidis moras ju skinit s onog lima
gokiSP:
po meni ja nebi nikad dirao taj saraf..rade bi sipnuo malo ulje u benzin..
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 01 Rujan, 2009, 14:31:27 ---pa kad ju naspanas toliko da je u istom polozaju na pola gasa i na full gasu jer dalje ne ide, nema se kud otvoriti
--- Kraj citata ---
Ne mozes ti toliko nategnut sajlu koliki je njen hod otvaranja
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Rujan, 2009, 14:35:52 ---Ne mozes ti toliko nategnut sajlu koliki je njen hod otvaranja
--- Kraj citata ---
to sam onako slikovito zna se na sta sam mislio
--- Citat: gokiSP - 01 Rujan, 2009, 14:34:34 ---po meni ja nebi nikad dirao taj saraf..rade bi sipnuo malo ulje u benzin..
--- Kraj citata ---
bolje onda zatvorit pa da vrti u krug, ak vec mislis sipat u rezervar onda sipat mjesavinu kak spada
zar ne?
Po?etnik:
ja sam bio pretegnuo pa je puko saraf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju