Tehnički kutak > Styling skutera

Speedfight svjetla (žarulja H4)

(1/2) > >>

tpint10:
kao prvo se ispričavam ako sam postao ovaj post na krivo mjesto(ipak je prvi put) ...
 dakle. imam peugeot speedfight i serijsko svjetlo mi je nevjerojatno slabo... rastavio sam sve i izvadio žarulju i vidio da je H4 35/35W . otišao sam u dućan i tamo gledao kaj ima... i našao H4 super blue 55/60W. zanima me ak to spojim unutra, budući da je dosta jača, dal to mogu spojit unutra bez posljedica da mi se ne skuri cijela instalacija i prekidač???
fala

neer:
pa nebi se trebalo nista sprziti jer ima jedan relej pored akumulatora samo njega zamijenis vecom voltazom i problem rjesen ....tak si ja kontam,,,

fvedran:
nisam siguran, ali čini mi se da prejaka žarulja može otopiti plastiku unutar fara. Najbolje pričekati jos. Ima tu super znalaca za struju i slične stvari. Sigurno će dečki znati. Pričekaj prije nego kaj to staviš.

Mr J:
ako ti svjetla nisu spojena na akumulator onda ti nece svjetliti punom jacinom zarulja i svjetlo ce biti katastrofa...

ivanm:
ova od auta obična je 12 kn a ja sam od 35W platio 55 kn, sramota, ali bojao sam se sa mi se nebude pregrijavala instalacija, jer je to dosta jače..
još uzima licnu od dugog svjetla a to je 60W, to je duplo jače..
da je 5-10W više ok, ali ovak će se rastopiti prekidač..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju