Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica
dgeceg:
naime ja sam auto bilu odvezo motor i sve dijelove da ga slože, i sad me je zvao čovjek iz auto bila i kaže da mi ne paše radilica, motor je sf2, a radilica je stage 6 hpc.ljudi pomazite
zac183:
Vjerojatno nisi kupio radilicu za sf2...
radomir.g:
Mozda i jeste ali postoji radilica za Euro 1 (stariji blokovi) i Euro 2 noviji. Razlika je sto jedna ima onaj zubcanik za uljnu pumpu, a druga nema...
A mozda si narucio i za Peugeot horizontal..
dhorvat:
--- Citat: dgeceg - 31 Kolovoz, 2009, 12:05:58 ---naime ja sam auto bilu odvezo motor i sve dijelove da ga slože, i sad me je zvao čovjek iz auto bila i kaže da mi ne paše radilica, motor je sf2, a radilica je stage 6 hpc.ljudi pomazite
--- Kraj citata ---
Samo da te upozorim da su meni stavljali radilicu koju sam kod njih kupovao i uspjeli su to sve nabit unutra da je lager bio ukoso zajedno sa semeringom sa strane variomata :redface:
Dottore je vidio i obojica nismo mogli vjerovat kad se s vremenom radilica popigala ::)
To je samo moje iskustvo i nemoraš odmah to uzeti zdravo za gotovo, al nek se zna :dontknow:
Iwo SR Tuono:
Sta nepostoji isto neka razlika zbog onog kompresora koje pezo blokovi imaju sto upuhuje zrak zbog eko normi.
Daj kod radilice da vidimo il sliku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju