Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince GP

<< < (2/5) > >>

Cobra:
Evo imao sam prilike sresti SR (sorry ak neko zna lika meni se svidjalo pa slikao  :confused5:) sa Leo Vince GP meni super izgleda ,a sad kako ide s njim  :dontknow:

igor.sb:
zali boze novaca  ::)

--- Citat: gianelli - 31 Kolovoz, 2009, 14:55:35 ---uz leo gp se dobiju crvene oprugice.. kakve su one po tvrdoci.. netko mi je rekao da su cak tvrdje od zutih malossi.. jel  moze to bit?

--- Kraj citata ---

leo ovijek daje neke tvrde federe, na rru sam dobio zute koji su bili tvrđi od zutih malossijevih za serijsko kvacilo, totalno nepotrebno i spaljeno kvacilo  :angry4: :angry4:

dino gp1:
Nemoj o tome niti razmišljati  pored tt-a jer na performansama nećeš ništa dobiti, samo tiši zvuk :icon_biggrin:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dino gp1 - 31 Kolovoz, 2009, 20:05:34 ---Nemoj o tome niti razmišljati  pored tt-a jer na performansama nećeš ništa dobiti, samo tiši zvuk :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Kad sam bio u autobilu vidio sam taj GP i GP Pro koji je puno puno ozbiljniji samo po izgledu gledajuci samo neznam jel taj Pro za 50ccm ili nesto jače

VoRdA_NRG_MC3:
ma ja taj GP nebi nikad stavio na svoju krstaricu, moze se i bolji spuhovi naci za te pare.. :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju