Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince GP

<< < (4/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: gianelli - 02 Rujan, 2009, 17:49:33 ---znas li mozda jesu li ti crveni leo federi tvrdji od najtvrdjih federa u polini pakovanju?

--- Kraj citata ---

ne znam  :toothy11:

sta tebe muci ustvari :) kakvi federi ti trebaju

giannelli:
a trebam steg6 pro replicu nastelat da ima bolji start na 50ccm.. upadne u rupu do 20kmh na ravnici, a u dvoju uzbrdo nemoze povuc nekad sve do 30kmh.
svi su mi rekli da trebam tvrdje federe, bio sam stavio te crvene na serijski kuplung i nista.. mozda mrvicu prije uhvati kuplung, onda stavio od prijatečlja onaj stage6 kuplung, motor je odmah isao u visoke okretaje, ispaljivao, vratio sam bio svoj kuplung opet sa serijskim federima i normalno je isao bez rupa u startu i meduubrzanju.. no nakon malo veceg djira se zagrio kuplung i opet upada u rupu do 20kmh.

pito sam bio ovog lika koji se duze bavio tjuningom i reko da bi mozda sa najtvrdjim polini federima hvatao normalno.. :S pa ako su slabij od tih leo crvenih da ne bacam bezveze 110kn. :P

radomir.g:
Mislim da su cak malo tvrdji Malossi crveni od Polini plavih...
Izbusi malo deklo da se prenos manje greje i stavi kevlar remen ako ga vec nemas i to je to..

radomir.g:
Evo usporedba debljine malossi crvenih za minarelli i polini plavih pia/pug..

dino gp1:

--- Citat: gianelli - 02 Rujan, 2009, 18:41:27 ---a trebam steg6 pro replicu nastelat da ima bolji start na 50ccm.. upadne u rupu do 20kmh na ravnici, a u dvoju uzbrdo nemoze povuc nekad sve do 30kmh.
svi su mi rekli da trebam tvrdje federe, bio sam stavio te crvene na serijski kuplung i nista.. mozda mrvicu prije uhvati kuplung, onda stavio od prijatečlja onaj stage6 kuplung, motor je odmah isao u visoke okretaje, ispaljivao, vratio sam bio svoj kuplung opet sa serijskim federima i normalno je isao bez rupa u startu i meduubrzanju.. no nakon malo veceg djira se zagrio kuplung i opet upada u rupu do 20kmh.

pito sam bio ovog lika koji se duze bavio tjuningom i reko da bi mozda sa najtvrdjim polini federima hvatao normalno.. :S pa ako su slabij od tih leo crvenih da ne bacam bezveze 110kn. :P

--- Kraj citata ---

Teško ćeš u tome uspjeti  :icon_biggrin:, svi koji imaju taj spuh nisu zadovoljni sa startom :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju