Tehnički kutak > Tuning skutera
Mala pomoc oko nabave dijelova! Uvelike zahvaljujem!
zipst:
--- Citat: rakitje00 - 30 Kolovoz, 2009, 21:14:00 ---pa piaggio typhoon ima seriski 80cc..
--- Kraj citata ---
je, ali koliko ja znan, tpr za piaggio je 70 ccm, sta na ovo ne ide zbog veceg hoda klipnjace. kit ti sad ne treba, al kad ti tome dode vrijeme za mijenjanje najeba si ko zuti jer ih u hrv. nemaju i kataloski br. im je izbrisan, tako da uplatis misu da ti taj traje max
giannelli:
--- Citat: zipst - 30 Kolovoz, 2009, 21:04:47 ---ol postoji tpr za 80 ccm :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
sry, ja mislio da su blokovi kao u 50ke. :toothy3:
kako ide takav tph od 80cccm, jel to isto neka spora kosilica kao aerox 100 ili dolaze do izrazaja tih 30ccm vise? :S
ako dobro ide samo lezajeve promijenit i potrazit karike za tu dimenziju klipa jos imas reza spuh, malo posetlat i to je to, meni prijatelj ima phantoma100 sa zxom i ljepo ide za onakav motor, predpostavljam da to isto vrijedi za tph-a.
SlowRider:
mozes nabaviti variomat malossi multivar (koristi rolice 16x13), remen malossi kevlar... nadju se neke sitnice iako je ponuda za taj skuter vrlo skromna...
cak ima u ponudi Arisal termo grupa od 80ccm
-RedLine-:
Ide kao zvrk, al je dosta stajao i treba ga naštelati dobro. Mislio sam stavaljat sve od Mallosia, fiilter zraka, remen, klizace variomata obicne seriske ali nove, role od 5 grama i svijecicu obicnu original za njega. Jel valja ili da nesto drugo uzmem?
Aleks:
ulje za kocnice, ulje za prijenos, mikroremen ako ga ima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju