Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (10/79) > >>

giannelli:
samo pazi koje ces plaszike lakirat kojom bojom, nek bude kombinacija dobro uskladena i nisi falio.  :icon_thumright:

te zute federe nemozes posebno narucit, moras cijeli malossi set kupit, ne znam tocno koliko dode, polinijev set kosta 110kn a malossiev mislim cak 140kn.
odi u neku prodavnicu gdjeima tih djelova i reci da ti trea set federa za serijski kuplung.

aeroxtuning:

--- Citat: tuta125 - 24 Listopad, 2009, 00:54:43 ---imam ja taj isti auspuh na sr, kad sam ga kupio dobio sam rolice lakse (ne sjecam se tocno koje, bile su svjetlo plave). samo kad budes stavljo auspuh nemoj zaboravit otkinut mali komad metala od starog auspuha (na sasiji) jer su meni nakon par dana bili pukli nosaci radi toga!
i ja sam mislio napravit koji styling na mom pa me bas zanima kako ce tvoja boja ispast, jedva cekam slike! sretno!
(sliku sam naso na netu al to je ugl to)

--- Kraj citata ---
jos jedan iz dubrovnika :) odakle je ovaj ilija,jel znas mozda?  ;D

EmirF121:

--- Citat: gianelli - 24 Listopad, 2009, 16:12:47 ---samo pazi koje ces plaszike lakirat kojom bojom, nek bude kombinacija dobro uskladena i nisi falio.  :icon_thumright:

te zute federe nemozes posebno narucit, moras cijeli malossi set kupit, ne znam tocno koliko dode, polinijev set kosta 110kn a malossiev mislim cak 140kn.
odi u neku prodavnicu gdjeima tih djelova i reci da ti trea set federa za serijski kuplung.

--- Kraj citata ---

Pa evo link, pa pogledajte je li to to... Ne znam baš njemački ali mislim nigdje ne piše da su žuti...
http://www.rollertuning.de/de/productDetail,2955.html

tuta125:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Listopad, 2009, 16:20:39 ---jos jedan iz dubrovnika :) odakle je ovaj ilija,jel znas mozda?  ;D

--- Kraj citata ---
koji ilija sad?  :toothy9:

EmirF121:
E sad zašto ustvari služe ta mala 3 federa što moram mijenjati, zašto ostavljam serijski centralni i zašto ne mogu ti mali serijski ostati? Jedini mallosi kupplung fedri su ovi i ispod njih piše ovo:
"Diese Kupplung passt nur auf Roller-Modelle mit einer originalen 3-Backenkupplung mit einem Durchmesser von 107mm."
Šta je sad ovo neka mjera 107mm, da li odgovaraju ovi i jesu li to ti žuti?
http://www.rollertuning.de/de/productDetail,3171.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju