Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (78/79) > >>

suni:
Treba i diht masu stavit na dihtung lagano premazat sa diht masom
za ostalo neznam

EmirF121:
Update:

Eto nekoliko sličica.

Dr. Evo, 17,5 ED dizna 72 (dok ne nabavim veću), 6,4 g role, centralni malossi ljubičasti, bijele malossi opruge, serijski remen, multivar 2000, Giannelli Reverse, malossi lamelice, malossi igličasti.

Sad se mučim sa postavljanjem Revers-a, moram preradit nosač auspuha, grana udara u nosač mašine.

Igla u ED je A7. U koji položaj da je stavim? Glavna dizna 76?
Ostale postavke ok?

candide:
Koliko vidim remen ti je nisko u polutkama.
Pazi sa auspuhom ako pomičeš nosač možda ti neće dobro dihtat. Imao sam isti problem ako se dira nosač ne sjeda dobro na cilindar.
Treba napraviti kanal ovdje:

image hosting site

Tomi_ZG:
Zakaj si rastavljao getribu,mislim da si si samo zadao posla,moj ima preko 40000km i nemam potrebu to dirat,samo je bitno da ima ulja.

Kaj se tiče spuha meni je grana od tt-a na serijskom cilindru odmaknuta od nosača 3-4mm,na dr evu mi se doslovno naslanjala na njega.
Sa spuhom je sve u redu samo je prijašnji vlasnik pigao donji nosač jer se nije poklapao s rupom na bloku,ja sam to izravnao i prošlicao utor da sve stoji ravno,sad u čemu je bila stvar ne znam al znam dok sam kupio novi zx za minarelli isto je imao malo sfušarene rupe na nosaču,to sam primjetio samo na leovinčetu ostali su uvijek u redu.

EmirF121:
@candide, mjerio sam širinu, 18,5 mm, ali je star 7 godina. Ne želim dirati nosač mašine, malo sam se igrao sa nosačem auspuha, pa ćemo vidjeti.

@Tomi, getribu sam rastavljao zato što sam morao variti jedan nosač kliješta koji je pukao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju