Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
EmirF121:
Meni majka kaže da nije svačije po putu srat. E sad sam se uvjerio da je to istina.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: EmirF121 - 13 Lipanj, 2011, 23:19:57 ---Evo ovdje ću. Vraćao sam auspuh i žurilo mi se. Zavrćući nisam ni obraćao pažnju da nije lijepo lego i kadam sam stegao, primijetim da sam iskrivio onaj pokretni dio na vrhu grane koji ide na ona 2 navoja iz cilindra. Sad ne mogu skinut auspuh... Debil... Moram to nekako probat ispravit i skinut auspuh pa sve ponovo.
@Miki-speedy-sm e zato mi se i ne skida, jer sam već jednom odzračivao kočnice i namučio sam se.
--- Kraj citata ---
pa ti si bokte pravi čuner :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
EmirF121:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Lipanj, 2011, 23:45:43 ---pa ti si bokte pravi čuner :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahahha haman da jesam. Vidiš šta sam gore napisao, nije svačije po putu srat. :toothy12:
EmirF121:
Skinuo sam mašinu sa rame ali bez čupanja instalacija i ostaloga, tek toliko da mogu vidjeti kakvo sam sranje napravio. I još ne mogu da skontam kako sam ovo uspio napraviti:
Za ovako nešto moraš biti fakin jebeni ćuner kao ja. :angry7:
roxyy:
ni ja nerazumijem kako si ovo uspio ??? ??? koda si ih čekićem lupo po njima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju