Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
danc00:
Ma nije do svječice, dobra ti je svječica, nju ne diraj! A jbg onda ti je glavna dizna puno prevelika, stavi iglu na sredinu, i probaj stavit 5-10brojeva manju diznu!
CoK:
--- Citat: danc00 - 12 Lipanj, 2011, 11:50:20 ---Ma nije do svječice, dobra ti je svječica, nju ne diraj! A jbg onda ti je glavna dizna puno prevelika, stavi iglu na sredinu, i probaj stavit 5-10brojeva manju diznu!
--- Kraj citata ---
daj ajde ne bulazni!
jesi li kupovo novu diznu ili ti je netko busio? 64 NE MOZE biti prevelika! jesi izvadio limic na ulazu u karburator?
jel radis sam mjesavinu ili imas pumpu ulja?
EmirF121:
--- Citat: CoK - 12 Lipanj, 2011, 12:13:26 ---daj ajde ne bulazni!
jesi li kupovo novu diznu ili ti je netko busio? 64 NE MOZE biti prevelika! jesi izvadio limic na ulazu u karburator?
jel radis sam mjesavinu ili imas pumpu ulja?
--- Kraj citata ---
Kupio novu diznu 64. Izvadio limić. Red Sponge je u airbox-u. Pumpa ulja radi. Probat ću sa svjećicom BR9ES.
roxyy:
meni je dizna 68 red sponge,airbox od ranerra/nrg sa lulicom,bez lulice se guši i smjesa je malo bogatija ali bolje to nego siromašna
edit:i nema limića
tuta125:
--- Citat: roxyy - 12 Lipanj, 2011, 20:23:02 ---meni je dizna 68 red sponge,airbox od ranerra/nrg sa lulicom,bez lulice se guši i smjesa je malo bogatija ali bolje to nego siromašna
edit:i nema limića
--- Kraj citata ---
ako se gusi bez lulice znaci da je smjesa siromasna jer dobija previse zraka pa se zato gusi, da je prebogata onda bi trokirao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju