Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (55/79) > >>

3alfa3:
Ti to nisi dobro stegnuo ili dobro namjestio jer bitan je vanjski rub flandje koji nebi smio biti ostecen. Ocisti sve benzinom i nakon parsto km pregledaj

EDIT: sad vidim da kazes da je matica popustila.... Ne brini, samo stegni to natrag i sve ce bit OK.

karike ti donekle dobro dihtaju, ali vidim ris(eve) na cilindru kod usisa. Vjerojatno su kod ispuha jos i veci. Ako skut dobro ide, ne brini i vozi dalje

pralas:
poturpijaj ispuh na cilindru,pogledaj razliku u promjeru grane auspuha i ispuha,to treba prilagoditi

EmirF121:
@3alfa3 vanjski rub nije oštećen, samo je iznutra malo stanjena cijev što se vidi i na slici. Za riseve ne znam. Gledao sam lampom i vidi se ta ista crna linija kao i na slici ali nema ogrebotina po zidu cilindra.

@pralas ma ne znam ti ja to...  :laughing3: Valjda su ovi u Yasuniju na to mislili i odradili kako treba...  :dontknow:

CoK:
slini smjesa zato sto je flanda bila otpustena, nista strasno...vrati, stegni i vozi dalje

EmirF121:

--- Citat: CoK - 11 Lipanj, 2011, 18:22:08 ---slini smjesa zato sto je flanda bila otpustena, nista strasno...vrati, stegni i vozi dalje

--- Kraj citata ---

A kad je karb naštiman onda ne bi trebalo slinit i ne bi trebalo izbacivat smjesu na auspuh ili? I btw danas sam vozio 1.3 km na full gasu i svjećica je bila crna, a navoj na njoj mokar. Izgleda da je dizna 64 prevelika.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju