Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
CoK:
dali se okrece zadnji kotac dok si ga turirao na videu?
btw, osovina mora imati lufta dok je raskopano, kad sjedne u lezaj u deklu onda je fiksna
nije SAS jer bi se cuo i na leru
EmirF121:
--- Citat: CoK - 23 Travanj, 2011, 09:34:08 ---dali se okrece zadnji kotac dok si ga turirao na videu?
btw, osovina mora imati lufta dok je raskopano, kad sjedne u lezaj u deklu onda je fiksna
nije SAS jer bi se cuo i na leru
--- Kraj citata ---
Kotač je skinut, nema ga na videu. Osovina znači mora imati lufta kad je zavrnuta getriba i kad su polutke i kvačilo na njoj sve dok se ne stavi deklo? Jučer sam skinuo variomat i rukom micao osovinu na kojoj se nalazi variomat pa se i onda može pomijerati ali skroz malo, gotovo neprimjetno. Ne vjerujem da su prosvirali ležajevi radilice jer bi se valjda do sada i raspali. :dontknow:
EmirF121:
Instalirani Yasuni R, Multivar2000, Malossi Kevlar, bijele malossi opruge, 6,1g role. Malo prije pala prva vožnja, ja happy... :toothy12: Odvrnuo šaraf na 1,5 krug, dizna 64, igla na prvom zubu odozgo, red sponge i izgleda da sam ga iz prve naštimao, jer nisam osjetio neke veće probleme u vožnji. :glasses9:
R@kija:
odlicno,sad se samo vozi i nemoj nista vise nadograđivat i jebat...samo se vozi...to ce ti vecina rec
EmirF121:
--- Citat: rakitje00 - 25 Travanj, 2011, 21:29:57 ---odlicno,sad se samo vozi i nemoj nista vise nadograđivat i jebat...samo se vozi...to ce ti vecina rec
--- Kraj citata ---
Stvarno sad dobro ide, ali razmišljam kako li je sa 70ccm? :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju