Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
zolaSR:
to apsolutno nema nikakve veze sto ih ti drzis u rukama, meni je stigo cijeli paket prije nekoliko dana i samim drzanjem u rukama nemozes ocijeniti koji su tvrdji koji su meksi, moras imat gripcange da bi priblizno mogo ocijeniti koji su meksi a koji tvrdji .. toliko o tome..
roxyy:
--- Citat: zolaSR - 09 Travanj, 2011, 19:49:14 ---to apsolutno nema nikakve veze sto ih ti drzis u rukama, meni je stigo cijeli paket prije nekoliko dana i samim drzanjem u rukama nemozes ocijeniti koji su tvrdji koji su meksi, moras imat gripcange da bi priblizno mogo ocijeniti koji su meksi a koji tvrdji .. toliko o tome..
--- Kraj citata ---
pa nisam ih ja ocijenio po težini,vidi se da su žuti najdeblji i provo sam ja koliko su tvrdi,neki dan sam jednome stavio crne svoje i iste su ko i serijske,tako da,jedino ako su tvoji za koji drugi skuter a ne za piaggio
edit:i piše ti na pakovanju koji je najtvrđi a koji su mekši
zolaSR:
za pia su moje. bas cu malo procitat sta pise na pakovanju kad dodjem doma, trenutno sam izvan grada ..
roxyy:
ae
CoK:
iz malossi pakiranja (zuti, crni, bijeli) crni su najmeksi, zatim bijeli, a zuti su najtvrdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju