Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (28/79) > >>

danc00:
Pa kak da ti itko odgovori kad još uvjek nisi pročital broj remena koji piše na pakovanju a da je mjerodavan po malossi katalogu. Nemre remen bit dug "oko" 808mm, remeni su standardizirani i za svakog se zna kolko je dug.

Pital sam te za taj br. da ti se može reći kakav remen imaš ali još uvjek ga nisi napisal :icon_scratch:

Uzmi pakovanje u kojem je remen bio i pročitaj broj artikla ili proizvoda piše ti ovako slično Art. 61 7587 tj isto samo drugi brojevi, pa nije to tak teško! Zato si valjda i pobrkal rolice kad nisi dal točne kataloške brojeve :dontknow: fulaš jedan br i dobiš neke 10-tog

Nemoj čitat deklaracije od strane trgovine ili slično !

mhr-team:
opaaaaaa druže... nisam ni vidio projekt do sada  :dontknow:

mogu ti samo reći da ja aprilia odlično odrađena, sviđa mi se kombinacija boja, sve je uredno, za svaku pohvalu  :icon_thumright:

još samo da staviš neki spuh, moj prijedlog S6 Pro Replica (sa carbon topom) i bio bi ono EXTRA...

EmirF121:

--- Citat: mhr-team - 23 Veljača, 2011, 12:39:21 ---opaaaaaa druže... nisam ni vidio projekt do sada  :dontknow:

mogu ti samo reći da ja aprilia odlično odrađena, sviđa mi se kombinacija boja, sve je uredno, za svaku pohvalu  :icon_thumright:

još samo da staviš neki spuh, moj prijedlog S6 Pro Replica (sa carbon topom) i bio bi ono EXTRA...

--- Kraj citata ---

ahhahahhah, nisi u toku... :D

EmirF121:

--- Citat: danc00 - 23 Veljača, 2011, 12:33:13 ---Pa kak da ti itko odgovori kad još uvjek nisi pročital broj remena koji piše na pakovanju a da je mjerodavan po malossi katalogu. Nemre remen bit dug "oko" 808mm, remeni su standardizirani i za svakog se zna kolko je dug.

Pital sam te za taj br. da ti se može reći kakav remen imaš ali još uvjek ga nisi napisal :icon_scratch:

Uzmi pakovanje u kojem je remen bio i pročitaj broj artikla ili proizvoda piše ti ovako slično Art. 61 7587 tj isto samo drugi brojevi, pa nije to tak teško! Zato si valjda i pobrkal rolice kad nisi dal točne kataloške brojeve :dontknow: fulaš jedan br i dobiš neke 10-tog

Nemoj čitat deklaracije od strane trgovine ili slično !

--- Kraj citata ---

Nemam ja takvog broja nigdje. Rolice sam pobrkao zbog pogrešnog copy-paste-a. Uglavnom na računu stoje sljedeće dimenzije remena: B=18,5 / H=9 / L=816 / W=30°

3alfa3:
Na ovom pakiranju remena na slici koju si stavio je broj 619202

to je kevlar remen za piaggio 50 pa prema tome trebao bi odgovarat za tebe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju