Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (24/79) > >>

Iwo SR Tuono:
ovo di je malo udubljeno ne smeta pretjerano, najveći dio rezonancije se održava u grani, tako da ako ona nije oštećena(udubljena) nemaš brige

iako ako si picajzla vrati ga natrag, al ja se nebi jebavo oko toga

EmirF121:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Veljača, 2011, 23:36:46 ---Moj Yasuni R je dosao savrsen.
Al on nije dosao, nego sam ja isao po njega u Celje  ;D

Ovaj mora da je bio otvaran iz pakiranja i vjerojatno je pao nekom jer je tvornicki dobro zasticen od takvih stvari

--- Kraj citata ---

više bi mi pomoglo da si napisao: "nije to ništa, ništa to ne smeta", nego to...  :icon_biggrin:
a koji sam ja baksuz, j**** ti sunčev sistem sa plutonom, toliko čekam i onda kupio i pogrešne role i jošmi dođe udubljen auspuh...

EmirF121:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Veljača, 2011, 23:37:51 ---ovo di je malo udubljeno ne smeta pretjerano, najveći dio rezonancije se održava u grani, tako da ako ona nije oštećena(udubljena) nemaš brige

iako ako si picajzla vrati ga natrag, al ja se nebi jebavo oko toga

--- Kraj citata ---

a vidiš da je na 2 mjesta, vidiš tu 2. sliku to veće udubljene na donjoj strani?

danc00:
Bolje spuh sa malim udubljenjem neg da ti kit dođe sa risom  :laughing7: :laughing7:

Joj daj pusti spuh i montiraj ga...nije to niš. Pa nije prežalučen i slično to malo kad se hrđa nalovi nečeš ni skužit. A performansama sigurno nebude škodilo, pa nisu velika kolko se može vidjet sa slike!

A za role si se pošteno zaje  :icon_thumright:

Drnda:
nema to utjecaja nikakvog. a za ovo iznad. .. da i ovi su bili udubljeni identicno , tj na istom mjestu kao i tebi.. vjerojatno u transportu ili skladistenju.. to ne igra nikakvu ulogu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju