Ostalo > Svijet računala i mobitela

Desktop->Laptop

<< < (2/2)

RideRR4EveRR:
bio xp home, danas sam stavio pro sp2

dhorvat:
Pa ova grafička kartica nije neš bog-zna-kaj. A 9600XT sam ja imo i to je odlična grafička za ono vrijeme bila. Na laptopima ti postoji power saving mode koji ti smanjuje frekvenciju procesora i svega ostalog kako bi čim više baterije uštedio. Najbolje da staviš opciju da je sve na 100% kad je spojen na AC adapter i onda ćeš imati puni potencijal laptopa.

S druge strane, vrlo vjerojatno ti integrirana grafička kartica "ždere" 256 MB RAM-a za sebe i onda ga imaš toliko manje za iskoristiti u Windowsima  :icon_thumright:

RideRR4EveRR:
Ono sve kaj sejva power sam stavio na 100 % . Ovo za grafičku istina  :icon_thumright: . Igro sma se malo u ccc (catalyst control center) i mogu birat buffer size grafe i kad stavim recimo 128 onda mi u system propreties piše 800 i nešto , kad stavim 256 onda je 768... A ja se tu hebo sa ram slotovima cjeli dan vadio pločicu mislio da je izgorio slot možda  :toothy12:  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: RideRR4EveRR - 30 Kolovoz, 2009, 11:59:29 ---Ono sve kaj sejva power sam stavio na 100 % . Ovo za grafičku istina  :icon_thumright: . Igro sma se malo u ccc (catalyst control center) i mogu birat buffer size grafe i kad stavim recimo 128 onda mi u system propreties piše 800 i nešto , kad stavim 256 onda je 768... A ja se tu hebo sa ram slotovima cjeli dan vadio pločicu mislio da je izgorio slot možda  :toothy12:  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pa notebook prvotno ni nije namijenjen za igranje igrica, pogotovo ova velika većina koji imaju integrirane grafičke kartice. Dok recimo ovi noviji i skuplji imaju PCI-express port za notebooke i u nju upiknute grafičke kartice koje imaju svoj VRAM i ne uzimaju niti kilobajt sistemskom RAM-u. U zadnje vrijeme je popularna ATI 3650 i moram priznati da vrti sve ove nove igrice bez prevelikog napora.

Ti notebook-ovi se malo jače zagrijavaju i više baterije troše dok su pod velikim opterećenjem (igre...)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju