Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

pun k**ra* više

<< < (2/2)

dhorvat:

--- Citat: cameosb - 29 Kolovoz, 2009, 16:33:22 ---zato što je razlika u cijena 30 puta jbt

to što sam davao je 3 puta manje neg što vrijedi

--- Kraj citata ---

Kaj se sekiraš? Otvori novu temu i ovaj put pripazi na pravila i mirna bosna.  :drunken_smilie:

dino gp1:

--- Citat: seba - 29 Kolovoz, 2009, 16:28:29 ---kolko sam ja skuzio to pravilo,to vrijdei ako cijena pada za 50kn a ne da se dize,mislim da je u tome greska :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tako je :icon_thumright:

--- Citat: cameosb - 29 Kolovoz, 2009, 16:27:12 ---***** vam led da vam *****
ove koje znate ništa ne jebete a nas nove i one koje n eznate prcate u mozak
u pravilniku piše da se oglas može bumpirati ako je razlika u cijeni 50kn min
stavio sam 250,pa 200 i vratio na 250,zašto je to j#bote obrisana tema,zahtjevam da se tema  vrati

--- Kraj citata ---

1. Tema nije obrisana http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=22967.0
2. Malo smanji doživljaje...  ja znam da sam jednak prema članovima koji imaju 5 postova i koji imaju npr. 3555 postova a koliko vidim i ostali su moderatori  :icon_thumright: jednaka pravila vrijede za svih  :)
Tvoj oglas je bio neispravan i neki mod se pobrinuo za njega, ubuduće si daj više truda i pročitaj još jednom pravila i neće biti problema!

Nikon:
nisan ti obrisa temu nego brisa post.. u tvom postu svako malo nepostivanje pravila i drugi put ces dobit ban na 2 dana da dodjes sebi kad nemas kome i lockat cu ti oglas tako da 7 dana nemos novog stavit

kad pada cijena za 50kn MOZES BUMPAT PRIJE 7 DANA

ako raste izvoli editirat post da je vracena a ne opet dizat oglas.

nismo mi budale da na te majmunarije bumpas.

malo kulture ti nebi skodilo .. kad si u krivu umisto da se poklopis usima ti lajes ko pekinezer

wuf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju