Tehnički kutak > Tuning skutera

Navoj na radilici kriv? sta s njim?

<< < (2/4) > >>

igor.sb:

--- Citat: gianelli - 29 Kolovoz, 2009, 16:05:29 ---moja radilica koja je trenutno na skuteru dobila je vrlo malo lufta.. pa bi je mjenjao.. jucer mi prijatelj dao ovu radilicu koju je skinuo sa njegovog nrg-a.. radilica k'o nova jedino sto je taj navoj kriv kao sto se vidi. da imam para za novu radilicu nebi bio trophy50 na skuteru.  ::)

@radomir, prvo bih uklonio ovo sto je krivo pa bi je odnjeo mestru da je provjeri.

--- Kraj citata ---

sta ima luft radilica il lezaj?

radilica ko nova a navoj u banani odlicno

i sorry sto sam mislio da je tvoja

dhorvat:
Ovo je malo žešči problem. Ja sam isto tako znao nabijati po radilici kad sam ju skidao prvi put i slično se desilo, ali ni približno ovako jako  :icon_scratch:

Probaj naokolo malo pobrusit pa nanovo nareza navoj, ili daj nekom tokaru ako mu se da zafrkavat s time  :dontknow:

radomir.g:
Zato se matica stavi kad se tako lupa po navoju  :icon_thumright: ;)

giannelli:

--- Citat: igor.sb - 29 Kolovoz, 2009, 16:07:44 ---sta ima luft radilica il lezaj?

radilica ko nova a navoj u banani odlicno

i sorry sto sam mislio da je tvoja

--- Kraj citata ---
klipnjaca, gore dole ide vrlo malo..a radilica ta moja ima na sebi 12.000km dva puta je zaribao kit na toj radilici, jednom se lezaj raspao.. al opet me cudi malo to sto je lufta dobila..

a ovako na oko radilica izgleda ok.. ali treba provjerit jos. :S

dhorvat:

--- Citat: gianelli - 29 Kolovoz, 2009, 16:15:26 ---klipnjaca, gore dole ide vrlo malo..a radilica ta moja ima na sebi 12.000km dva puta je zaribao kit na toj radilici, jednom se lezaj raspao.. al opet me cudi malo to sto je lufta dobila..

a ovako na oko radilica izgleda ok.. ali treba provjerit jos. :S

--- Kraj citata ---

jesi siguran da ima baš gore-dolje lufta?

Ponekad može zavarat, ali ako je stvarno luft gore-dolje onda ili zamijeni donji igličasti na klipnjači ili ju baci u smeće što bi bilo puno jednostavnije sa ovakvom radilicom.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju