Općenito > Generalno o skuterima
Ventura skuteri
Doomsday:
Ispravak netočnog navoda:
CFMOTO E-Charm još uvijek košta 16.000,00 KN
Na popustu je CFMOTO E-Jewel koji trenutno, do isteka zaliha (a zalihi je god. proizvodnje 2005.) košta 12.000,00 KN.
Oba modela imaju mali kufer u boji karoserije, a neki primjerci imaju i alarm+daljinsko paljenje. E-Charm ima još i ručnu kočnicu ispod sjedala, a i mjesta za bar jet kacigu ispod sjedala (pošto je E-Charm izgledom kopija Honde SH). E-Jewel nema nimalo mjesta ispod sjedala, i retro je dizajna, a odgovara ljudima višeg rasta jer ima više mjesta za koljena...
:hello:
mariuci:
Ja danas bila malo po gradu u potrazi za skuterima. Do vito prometa i onog drugog na Ilici nisam još bila. Na vratima od Genero Motors koji zastupa TGB je bila obavjest "vraćam se za pola sata", popušili smo dvije cigarete, lik se nije pojavio, mi otišli. Obišla dva dućana gdje imaju Generic s namjerom da vidim Ideo 50 ali je bilo samo Cracker-a i Xor-a. Cracker mi je simpatičan, Xor mi je ko od lego kockica. Ne volim te uglate linije, nedovoljno retro da bi bilo kul.
I kao šečer na kraju, naletila sam na Vukovarskoj na jedan dućan sa CPI skuterima. I vrrrrlo mi se svidio Oliver city, sličan je Crackeru ali lik u dućanu mi je rekao da ima isti motor kao Yamaha skuteri (m.. nešto) i izgleda mi robusnije i ima više mjesta na sicu. Sutra ga idem isprobat, ali mislim da bi to moglo biti to.
roby44:
mislim da bi ideo bio bolji... :binkybaby:
vise paznje je posveceno detaljima i zavrsna obrada je dosta bolja od konkurencije iste cijene. ugl. totalno zenski skut.
ali sve je to tu negdje, nijedan od njih nema neku revolucionarno bolju kvalitetu od drugog. :sad3:
eladio:
a sta zelis od skutera? :)
roby44:
--- Citat: mariuci - 03 Kolovoz, 2006, 18:16:35 ---Na vratima od Genero Motors koji zastupa TGB je bila obavjest "vraćam se za pola sata", popušili smo dvije cigarete, lik se nije pojavio, mi otišli.
--- Kraj citata ---
mrzim takve seljake! :angry9:
i onda bi oni prodavali... :nono:
to sam si i mislio,ako i docekam TGBa, zatreba mi neki dio, i da ga moram cekat koliko i skuter :BangHead: :sad3:
ponekad je vaznije kakvi ti ljudi prodaju i koliko ce se kasnije brinut o tome.
pa sam se ja za svoga ljepo raspitao, u zg-u 4 ovlastena prodavaca i servisi, sve sam ih zvao :dontknow: :glasses9:
i skroz ok ljudi, djelova ima, stizu iz austrije a ne brodovima ko TBG pa onda naravno da se ne zna kad ce stic.
jos ako potone... :laughing7:
ING-KART isto seljaci kakvih nema, s njima imam jos i najgora iskustva! :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju