Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa speedfightom2
DINOX:
ljudi bok, imam speedfight2 2007 god. prije par dana sam stavio leo vinca tt ,federe i rolice koje sam dobio uz njega i gljivu(malossi)...
upalim ga i radi sve ok,ali kad sjednem i nabijem gas motor se jedva miče.
probao sam sve kombinacije rolica i federa, sa airboxom i gljivom ali nema razlike.
da li je u pitanju remen(prošao 5000km) ili je neki drugi problem???
Drnda:
prvo.. jesi stelao karb.. jesi mjenjao centralni feder...treba ti veca dizna par brojeva.... gljiva ne treba... i rolice 7.5 grama stavi...
speedfight 2:
potpis
nemos ti to promijenit a ne stavit vecu diznu i ne postelat karb
DINOX:
pokušao sam s rolicama6.7 koje sam dobio uz auspuh i sa serijskim,pokušao sam s tvrdim federima i serijskim,sa airboxom i gljivom,pokušao sam s diznom 80 koja mi se čini prevelika ali ipak je bio isti problem(serijska dizna je 52)znam da treba 6 do 8 brojeva veču iako mislim da bi 80 s gljivom trebalo ič jer nije natopilo cilindar.na centralnim nogarama se kotač okreče normalno.ja sumnjam na remen da bi trebalo stavit kevlar jer nisam promjenio remen nijedan puta trebalo ga je mjenjat na 500km.nisam ga mjenjao jer mi je proklizavao tek kad se jako zagrije.sad neznam koji je problem.koju diznu da stavim?to je zadnje što ču pokušat jer sam uložio pun k**ra* truda u njega za izgled a ne ide.
speed:
--- Citat: DINOX - 29 Kolovoz, 2009, 00:40:55 ---pokušao sam s rolicama6.7 koje sam dobio uz auspuh i sa serijskim,pokušao sam s tvrdim federima i serijskim,sa airboxom i gljivom,pokušao sam s diznom 80 koja mi se čini prevelika ali ipak je bio isti problem(serijska dizna je 52)znam da treba 6 do 8 brojeva veču iako mislim da bi 80 s gljivom trebalo ič jer nije natopilo cilindar.na centralnim nogarama se kotač okreče normalno.ja sumnjam na remen da bi trebalo stavit kevlar jer nisam promjenio remen nijedan puta trebalo ga je mjenjat na 500km.nisam ga mjenjao jer mi je proklizavao tek kad se jako zagrije.sad neznam koji je problem.koju diznu da stavim?to je zadnje što ču pokušat jer sam uložio pun k**ra* truda u njega za izgled a ne ide.
--- Kraj citata ---
prevelika ti je dizna i zato ne ide,remen je ok serijski
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju