Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

AJMO U KARLOVAC !!!

<< < (5/19) > >>

2TDottore:
ti mozda nisi mali klinac koji malo moze popit ali zato ja vrlo slabo podnosim alkohol.....popijem jednu dve pive i odma sam zemlja-zrak......  :-X

DeLUX:
ak se možete vozit 60 km/h do karlovca još jedan zajebant se priključuje..il možda odem do bauhausa, pito me zadnji put lik jel oću R1  :icon_scratch:

2TDottore:

--- Citat: DeLUX - 31 Kolovoz, 2009, 22:09:29 ---ak se možete vozit 60 km/h do karlovca još jedan zajebant se priključuje..il možda odem do bauhausa, pito me zadnji put lik jel oću R1  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

to mene isto u zadnje vrijeme svi pitaju na sve strane a ja nikak da ju uzmem.....nekak mi ova 2009 ne pase.....vise volim starije a takve ne nude.....  :laughing11:

speed:

--- Citat: 2TDottore - 31 Kolovoz, 2009, 22:08:45 ---ti mozda nisi mali klinac koji malo moze popit ali zato ja vrlo slabo podnosim alkohol.....popijem jednu dve pive i odma sam zemlja-zrak......  :-X

--- Kraj citata ---
ae,onda cemo zestoko :icon_tongue: :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: speed - 31 Kolovoz, 2009, 22:17:24 ---ae,onda cemo zestoko :icon_tongue: :toothy12:

--- Kraj citata ---

to je vec bolje.....tu sam malo jaci.....uzmem si litru rakije na sanku i gledam severinu i odma sam hepi i mam mi je toplo pri srcu.....  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju