Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner minimum
zokizo:
sad sam ponovo procitao sta se napisali i znaci mislite da nije dobra smjesa, mozda pomogne i to da mi skut trosi 7 litara na 100km (malossi variomat,crni federi kvacila 7,2g ruline bijeli centralni,arrow auspuh)nikakav kit itd i kad vadim svjecicu bude crna i mokra onako crnkasta i masno/vlazna uglavnom nije suha, ako treba stelat smjesu kako se to radi? Ako se da nekom objasnit HVALA :)
smmania:
imas do sarafica za ler gas drugi sarafic on je za smjesu po recenom ,tebi karb zaljeva svijecicu i tj. previse goriva malo zraka, sad probaj zavrnut taj drugi sarafic(taj do ler gasa) do kraja i otpustit 1 i pol ,2 kruga i opet malo vozit se da vidis kako radi ,svijecica ti mora bit boje cigle (to jest malo tamnija) i da sarafic sta vise odvidavas dajes vise zraka sta vise sarafis vise goriva :hello:
zokizo:
mislim da nije fals zrak nedavno mijenjao sve gume crijeva nove vezice itd. A taj problem je vec duze vrijeme dosta duze
zokizo:
--- Citat: smmania - 28 Kolovoz, 2009, 21:25:15 ---imas do sarafica za ler gas drugi sarafic on je za smjesu po recenom ,tebi karb zaljeva svijecicu i tj. previse goriva malo zraka, sad probaj zavrnut taj drugi sarafic(taj do ler gasa) do kraja i otpustit 1 i pol ,2 kruga i opet malo vozit se da vidis kako radi ,svijecica ti mora bit boje cigle (to jest malo tamnija) i da sarafic sta vise odvidavas dajes vise zraka sta vise sarafis vise goriva :hello:
--- Kraj citata ---
Ta dva sarafica su to ona dva na volanu kod rucke gasa i koji je za ler gasa a koji za to dr.? Amater sta reci :)
gokiSP:
na karbu su safari za zrak i ler gas...koliku diznu imas i koji karb?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju