Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner minimum

<< < (5/6) > >>

Po?etnik:
prebogata smjesa, visak goriva... svjecica se smoči i nemoze bacit iskru i motor krepe... smanjis diznu, manja potrosnja i nema crkavanja na leru  :toothy9:

libje:
ali svjećica nije mokra..onako, baš je boje kako treba, svjetlo smeđe......ali sam gledao kad je motor hladan pa sad ću postaviti jednbo amatersko pitanje,:::jeli boja svjećice ista na motoru kad je hladan i kad ga dosta vozim pa ugasim i izvadim je???pošto sam boju provjeravao samo na hladnom motoru.......

zokizo:
sacekat gokia da stavi slikice i prckat po vidama na karb :)

zokizo:
nesto sam odvidavo i zavidavao i recimo da je sad u redu,al dal netko zna otprilike kolko djireva bi trebale biti odvidane vide od minimuma i ler gasa (ako je uopce ta lijeva vida od minimuma ler gasa) na webber 12.5  karb

gokiSP:
sad cu ti ja za pol sata stavit sliku...saraf od ler gasa ti viri van stijenke karburatora i malo veca je glava a saraf od zraka je mala i uvucena je u stijenku karburatora..ovaj mali uvucenu u stijenku karba zavrnes do kraja i onda ga odvrnes na jedno krug i pol-dva a ovaj drugi vec od ler gasa zavrnes po potrbi da ti skuter ljepo radi na ler gasu..znaci zavrtanjem pojacavas ler gas a odvrtanjem smanjujes.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju