Tehnički kutak > Tuning skutera

mijenjanje urica

<< < (4/5) > >>

psycho:
imam ja jedno pitanjce pa da ne otvaram novu temu pitati cu ovdje.
na starog nrg-a 99 godiste svima je poznato da on nema obrtaljku a ja bi je htijeo ugraditi pa me
zanima dali postiji neki satnik koji pase :'(
gledao sam malo od nrg-extreme on ima obrtaljku ali optet satnik nepase (bar takom mislim) u moju plastiku pa me zanima jel se da pripasat komplet maska ???
hvala na odgovorima. :icon_thumright:

Benjamin:

--- Citat: psycho - 30 Kolovoz, 2009, 12:58:48 ---imam ja jedno pitanjce pa da ne otvaram novu temu pitati cu ovdje.
na starog nrg-a 99 godiste svima je poznato da on nema obrtaljku a ja bi je htijeo ugraditi pa me
zanima dali postiji neki satnik koji pase :'(
gledao sam malo od nrg-extreme on ima obrtaljku ali optet satnik nepase (bar takom mislim) u moju plastiku pa me zanima jel se da pripasat komplet maska ???
hvala na odgovorima. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pase ti sat od starog nrg..ne ovaj extreme..onaj stari ima sat koji je isti kak i od runnera smao ima jos obrtaljku i pase u masku od runnera na seraf..treba inastalaciju prespajati da bi to radilo..ili metnuti od nrg na runnera instalaciju ak i to nabavis i onda ti pase sve kak treba bit..mozda koju zicu produziti skratit  ali to nieje problem...

Benjamin:

--- Citat: gokiSP - 28 Kolovoz, 2009, 18:05:07 ---nemozes spojit sa skuta jer vjerovatno imas obrtaje na sajlu..

--- Kraj citata ---

Vise manje imaju svi okretaje na struju..i kmh na sajlu...ili ovi noviji imaju i kmh na struju..i okretaje na struju...

ja do sad jos nisam sreo niti jedan auto ili motor da ima okretaje na sajlu...

gokiSP:
cagiva ima okretaje na sajlu.. :)

Drnda:
ma sajla je po meni za okretaje nekako previse out.. to sigurno laze dosta.... uglavnom da li netko zna koji ima polovni sat da ima okretaje , ler poziciju, rezervu , kmh sat...i zmige.. dalje mi nista ne treba.. samo da nije enorman... jer imam ja 2 sata ali mi se ne svidjaju, a koso mi se svidja od fatalitija, i on je za motor bas, ali je skuuup sigurno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju