Tehnički kutak > Tuning skutera

mijenjanje urica

(1/5) > >>

Drnda:
ovako mislio sam sa nekoga skuta prebaciti urice na svoj motor.. ali najvazniji mi je okretomjer.. mislim mogu ja bez svega ali eto...
koliko posla ima za zezanje oko cvikanja zica i prespajanja... uglavnom svakako treba se zezati oko struje.. ulje mi ne treba jer sam mjesavinu radim, kol. benge ne treba jer nemam plovak.. ima samo senzor rezerve.. znaci potrebno mi je kmh, rpm, temp. signalizacija i rezerva... zna li tko sa kojeg skuta bi bilo najbolje to skinuti.. meni je palo na pamet nova srka factory.. ali nemoguce je naci takav sat pa zna li tko.. jer ne zelim davati veliku lovu za to...

R@kija:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Kolovoz, 2009, 17:32:26 ---ovako mislio sam sa nekoga skuta prebaciti urice na svoj motor.. ali najvazniji mi je okretomjer.. mislim mogu ja bez svega ali eto...
koliko posla ima za zezanje oko cvikanja zica i prespajanja... uglavnom svakako treba se zezati oko struje.. ulje mi ne treba jer sam mjesavinu radim, kol. benge ne treba jer nemam plovak.. ima samo senzor rezerve.. znaci potrebno mi je kmh, rpm, temp. signalizacija i rezerva... zna li tko sa kojeg skuta bi bilo najbolje to skinuti.. meni je palo na pamet nova srka factory.. ali nemoguce je naci takav sat pa zna li tko.. jer ne zelim davati veliku lovu za to...

--- Kraj citata ---

zasto bi bilo nemoguce nac taj sat..ja znam za jedan!!

kolko nudite da vam kazem ko ga ima??

gokiSP:
nemozes spojit sa skuta jer vjerovatno imas obrtaje na sajlu..

frenky:

--- Citat: gokiSP - 28 Kolovoz, 2009, 18:05:07 ---nemozes spojit sa skuta jer vjerovatno imas obrtaje na sajlu..

--- Kraj citata ---

ja mislim da nema obrtaje na sajlu..npr.moj kinez ima obrtaje prek struje,a ne na sajlu..

gokiSP:
on ima sportivu 125ccm..ona ima vjerovatno na sajlu obrtaje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju