Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli ima manje snage kad se ugrije?

<< < (9/12) > >>

gavranpero:
Čitao sam po forumima, gledao testove. I ja sam zaključio da bijela Malossi ima istu tvrdoću. Što se tiče serijeske, teško da mogu u Banjaluci naći. Jedino naručiti. Malosi ima na oglasima, bijela za 7,5 evra.

dell:
Cek koju masinu na kraju imas ? Morini ili minarelli ?

montis:

--- Citat: gavranpero - 06 Listopad, 2018, 13:44:03 ---Imam Apriliu SR50 Morini karburator verzija. Iste simptome. Kad je hladan, zemlju čupa. Čim se zagrije, mašina nema snage da krene, prvih sekundu dvije. Krene, ali sporo, a iz agregata, odnosno auspuha se čuje da je zagušen. Kad počne ubrzavati, nakon sporog starta, navlači i do 90Kmh bez problema. Cilindar, klip i karike mijenjao prije 3 mjeseca, stavio sve novo. Nedavno mi je crkla vodena, ali sam je reparirao. Ne pregrijava se, sve normalno.

--- Kraj citata ---

gavranpero:
Sutra ću do majstora, ima nekakvih opruga. Možda nadjem neku da paše. Inače, naći dijelove za Morini je ravno lutriji. Barem u mom gradu. Sve sam morao naručivati. Tješi me samo što je opruga standardna i ide na veliki broj skutera. Tako barem piše na Malossi stranici za bijelu oprugu.

PchelaUbica:
Nije to nikakva standardna opruga. Bijela od malossija ide samo na minareli/chinarelli i morini. Za ostale skutere ide drugacija opruga i drugih je dimenzija..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju