Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG, tuning
Dungeon Keeper:
Evo nov sam na forumu, bla bla bla.. Ako sta krivo radim sorry.. :D
Imam pitanje.
Sta bi dobio ako bi stavio samo kit na piaggio NRG MC3, znaci nista osim kita, a karburator vec ima 17.5. Je li to u redu ili bi se jos sta trebalo mijenjati. Ne zelim ici u neka velika kemijanja po skuteru. Znaci koliko bi dobio samo s kitom, nekim prosjecnim od 1200kn. (auspuh nebi mjenjao ako nije potrebno toliko)
Hvala na odgovorima.
2mjeseca:
--- Citat: Dungeon Keeper - 18 Svibanj, 2007, 11:24:54 ---Evo nov sam na forumu, bla bla bla.. Ako sta krivo radim sorry.. :D
Imam pitanje.
Sta bi dobio ako bi stavio samo kit na piaggio NRG MC3, znaci nista osim kita, a karburator vec ima 17.5. Je li to u redu ili bi se jos sta trebalo mijenjati. Ne zelim ici u neka velika kemijanja po skuteru. Znaci koliko bi dobio samo s kitom, nekim prosjecnim od 1200kn. (auspuh nebi mjenjao ako nije potrebno toliko)
Hvala na odgovorima.
--- Kraj citata ---
Dobio bi dosta pogotovo na ubrzanjima i odazivu skutera na gas,kada bi sve sve ljiepo postelalo skuter bi isao dobro,ali ovo sa serijskim aspuhom bas i nije neka kobinacija kupis si neku polovno rezu i problem rijesen
Dungeon Keeper:
Dobio bi dosta pogotovo na ubrzanjima i odazivu skutera na gas,kada bi sve sve ljiepo postelalo skuter bi isao dobro,ali ovo sa serijskim aspuhom bas i nije neka kobinacija kupis si neku polovno rezu i problem rijesen
[/quote]
Pa nisu mi pare bas toliki problem, kupio bi novi auspuh ako treba :D (Imao sam vec dosta skutera, i ZX mi je bio u redu. Imao sam razne auspuhe (Nardo, p.forrace i tako, i ne da mi se vise petljati toliko oko tih skutera), i sada vise ne zelim stavljati auspuh. Ne zelim da motor leti, ali hocu da ide malo bolje od standardnog, pa bi stavio kit, i mozda variomat, ali mozda). Ali ne zelim auspuh, samo kit hocu. NRG MC2 ima dosta otvoreni auspuh, ne znam za extreame, ni za MC3. Kakve auspuhe, serijske imaju extreame i MC3?
Punisher:
Onda uzmi i rezonantni auspuh jer bi se s kitom malo gušio... ne bi ti baš to preporučio...
Neka ostali još kažu svoja mišljenja :dontknow:
Dungeon Keeper:
Oke, uzeo bi i auspuh, ali sam imao par puta problema s tim auspusima, znaci, stavio sam Nardo na NRG-a i motor je imao jako, ali jaaako dobro ubrzanje do 50 , pa rupu, pa opet jaaako veliku maximalnu, i nisam nikada to uspio namjestiti kako treba, i neda mi se sada vise kemijati s tim auspusima.
Ajde da vidim sta ce drugi jos reci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju