Tehnički kutak > Tuning skutera

okretaji na vx-u

(1/4) > >>

benelli:
ovako sad mi runner vrti na nekih 9 t pa cak i na 9 i po stigne sad me zanima dali je to malo previse posto vxr od frenda ubrzava po sluhu na puno manjim okretajima

sad je na skuteru samo multivar i bijeli centralni a rolice neznam koje suž

pa sad dali stavit teze rolice i ako neko zna na koliko idealno radi tj daje najvise snage

Scoot_Fan:
-Pa ja mislim da se VX i vrti vise inace od VXR-a... To je tako inace zbog struje ili onog CDI-a ili sta vec kontrolira to :icon_scratch:

-Triba pricekat nekog 'ko se razumi da kaze zasto je tocno tako :icon_thumright: :toothy3:

benelli:

--- Citat: Scoot_Fan - 27 Kolovoz, 2009, 13:19:17 ----Pa ja mislim da se VX i vrti vise inace od VXR-a... To je tako inace zbog struje ili onog CDI-a ili sta vec kontrolira to :icon_scratch:

-Triba pricekat nekog 'ko se razumi da kaze zasto je tocno tako :icon_thumright: :toothy3:

--- Kraj citata ---
da da to sam i mislio da vx vrti malo vise ali ako mi neko moze rec na koliko vrti org ili dali je previse sta mi vrti na 9

vx:
da, vx se više vrti, pogotov s multivarom!!

nije ista struja,i nema utege na radilici,tako da se lakše zavrti

mislim da bi ti samo s multivarom kuglice trebale biti 9 ili 9.5 nisam siguran

benelli:
a da sa multivarom su dve gramaze  sad su gore one lakše sad neznam dali trebaju teze posto vrti na 9 pa cak i do 9 i pol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju