Tehnički kutak > Tuning skutera

skuter za 50 km potroši oko 4 litre goriva ?! HELP !

(1/5) > >>

maaleenaa:
 ??? dakle imam skuter Baotian B49 QT 12 kupila sam ga prije neka 2 mjeseca. Zadovoljna sam ali mi nije jasno da moram točit gorivo skoro svaki dan, ako ne svaki dan onda svaki drugi sigurno. Čula sam da bi to moglo bit zbog blokade jer mislim da stvarno nije normalno da ga natočim,bude pun i nakon 50-60 kilometara već ga trebam točit. Molila bih ako itko zna o čemu se tu radi da mi pomogne jer ću poludjet, 3 banke mi ne mogu financirat motor  ;D

evo ovako izgleda, malo drugačiji auspuh ima

Drnda:
do blokade nemoze biti tolika potrosnja sigurno... ili je kupljen sa rupom na rezervaru, ili je karburator potpuno rastelan...
odakle si.. i koliko kuna nalijes kada se isprazni rezervar skroz.. jer pokazivaci znaju lagati dosta...

wonderkid:
kladim se da ti kazaljka krivo pokazuje bengu za nekih sigurno 40-tak kilometara

maaleenaa:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2009, 18:52:47 ---do blokade nemoze biti tolika potrosnja sigurno... ili je kupljen sa rupom na rezervaru, ili je karburator potpuno rastelan...
odakle si.. i koliko kuna nalijes kada se isprazni rezervar skroz.. jer pokazivaci znaju lagati dosta...

--- Kraj citata ---

iz orašja sam (BiH). pa nalijem ovisi do koliko pustim da mi kazaljka pokaže ak je onak totalno dolje onda mi stane za otprilike 30 kuna najviše to je nekih 4 litre koliko znam..  a i ja smatram da je do pokazivača jer mi pokazuje da je pri kraju a dala bi glavu da ima još 2 litre sigurno. A valjda je do pokazivača al opet ne znam previše mi troši. Frendičin motor je  jednom prilikom prešao isto koliko i moj, kad smo se vozale, njena kazaljka se jedva pomjerila a moja već pri kraju  :dontknow:

3alfa3:
1. natoci do cepa
2. vozi 50km
3. natoci do cepa

Prosjecna potrosnja na 100 km ti je duplo veca od kolicine koju si natocila.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju