Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr50, paljenje..
radeko:
Pozdrav!
Imam apriliu sr50, 06g.(karburator) s 3300km, Motor mi malo teze pali kad je hladan(dok stoji dan-dva) trebam ga puno verglat da upali, kad ga upalim radi 20-30 sec pa se ugasi(ima slab ler-gas) ali dok se zagrije nema tih problema i radi i pali normalno.. Stavi sam novu svijecicu ali i dalje je isto.. Sta bi trebalo napravit? :help:
popovec:
po meni ti je to normalno da kad stoji da se malo teze pali..ali bas tak tesko...nebi znal reci...a reci ti di ti skuter stoji..ak stoji na suncu zna ti benzin u fergi ispariti pa mozda zbog toga....ili ti je slab akumulator..ugasi svjetla dok ga pališ..
radeko:
Stoji skroz u garaži,a akumulator je ok... Ma nije to nist strasno ali me malo nervira,ako ne prije ce mi na servisu rijesit a do onda jos 1000km!!
Sugar:
tesko paljenje je normalno jer treba vremena dok ponovno povuce benzin u fergazer
sto se tice ovoga da se ugasi,mogo bi odsarafit cok i malo ocistit njegovo kuciste
Dungeon Keeper:
--- Citat: Sugar - 17 Svibanj, 2007, 22:43:41 ---tesko paljenje je normalno jer treba vremena dok ponovno povuce benzin u fergazer
sto se tice ovoga da se ugasi,mogo bi odsarafit cok i malo ocistit njegovo kuciste
--- Kraj citata ---
Sad ce serafat po novom skuteru. Ako ima garanciju neka ga nosi u servis. Zdravo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju