Tehnički kutak > Tuning skutera

zmigavci?

(1/2) > >>

Kemo_nrg:
zasto mi zmigavci ne titraju vec kad upalim on svijetli  :icon_scratch:  :help:

dino73n:

--- Citat: Kemo_nrg - 25 Kolovoz, 2009, 23:11:41 ---zasto mi zmigavci ne titraju vec kad upalim on svijetli  :icon_scratch:  :help:

--- Kraj citata ---

Mi smo se mucili jednom citav dan trazeci automat zmigavaca ne NRG-u MC3 i nismo ga nasli,zvali servis da pitamo i nisu znali i onda nam je jedam momak iz Splita otkrio trik.Jednostavno akumulator mora biti u bezprijekornom stanju da bi zmigavci radili.Naspi destilovanu vodu do odredjene granice i akumulator napuni strujom,10-12 sati punjenja sa malim punjacem od aku busilice.Punjenje punjacima za automobilske akumulatore nije zdravo.

PROOF:
ako imas samo jedan zmigavac onda normalno da svijetli.....

Kemo_nrg:

--- Citat: dino73n - 25 Kolovoz, 2009, 23:29:31 ---Mi smo se mucili jednom citav dan trazeci automat zmigavaca ne NRG-u MC3 i nismo ga nasli,zvali servis da pitamo i nisu znali i onda nam je jedam momak iz Splita otkrio trik.Jednostavno akumulator mora biti u bezprijekornom stanju da bi zmigavci radili.Naspi destilovanu vodu do odredjene granice i akumulator napuni strujom,10-12 sati punjenja sa malim punjacem od aku busilice.Punjenje punjacima za automobilske akumulatore nije zdravo.

--- Kraj citata ---

tnxx , probacu i to  :icon_thumright: ,

ako jos neko ima kakivh prijedloga....

Kemo_nrg:

--- Citat: PROOF - 25 Kolovoz, 2009, 23:31:03 ---ako imas samo jedan zmigavac onda normalno da svijetli.....

--- Kraj citata ---
ma bravo, bas imam samo jedan  :icon_biggrin: , imam 4 xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju