Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

SCOOT MEET I DRAG RACE VK-12.09.

<< < (10/21) > >>

bijesna glista:
Dogovarate drag 50 metara od moje kuće,a ja moram to saznati zadnji od stoleta,mislim svaka vam čast....Dolazim ja al ne sa runnerom,neg sa area51 (crno zelenom) ;D ;D ;D ;D malo da podignem konkurenciju na noge hehehehe.Ma ajde decki bitno je da se vozikamo jebes fond nagrada,sam skucajte za bure čorbe i 5-6 litara ulja za ekipu ;D

-RedLine-:
Bude li mi sve sa skuterom gotovo dolazi banda iz Knina! Stvarno se nadam da bi mogli naletit! Preko Bosne zapucat pa ko ga je**!  :headbang: :headbang:
Nije obecanje ali cemo zasigurno se putrudit!

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: -RedLine- - 02 Rujan, 2009, 12:50:42 ---Bude li mi sve sa skuterom gotovo dolazi banda iz Knina! Stvarno se nadam da bi mogli naletit! Preko Bosne zapucat pa ko ga je**!  :headbang: :headbang:
Nije obecanje ali cemo zasigurno se putrudit!

--- Kraj citata ---
ako dodete onda stvarno svaka vam cast.. decki iz Knina mogu doci a neki koji mogu pljunit do Vk nece doci.. mislim stvarno ee... :icon_thumright:

perica_46:
e jbga kiza, ja bi doso garant da sam ciku ali fax, obaveze, nemogu stvarno... eno skuja stoji kodkuce u garazi i ceka mene da se vratim iz metropole  :'( a i bilo bi mi mal jadno svima vam uzet keš... heeh

Crazy Kuree:
možda i ja dođem ak uspjem stavit sve što sam kupio i uradit što sam naumio... problem je vrijeme, 11 je zadnji ispit, tek tad mogu iz osijeka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju