Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SCOOT MEET I DRAG RACE VK-12.09.
dino_sk:
mislim da nebi bilo fora da seba dođe sa HE a ja sa serijalom totalnom na crtu :laughing7:
seba:
--- Citat: dino_sk - 29 Kolovoz, 2009, 16:37:33 ---mislim da nebi bilo fora da seba dođe sa HE a ja sa serijalom totalnom na crtu :laughing7:
--- Kraj citata ---
50 i 70 je posebno,a i ako dodjem necu doc sa HE :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
klasa 70-sve je dopušteno,od tp trophya do 2fasta :toothy10: :toothy10: :toothy10:,ne vjerujem da će bit baš tolko zainteresiranih za tu klasu,a ako bude puno prijava za klasu 70 napravit ćemo 2 skupine-midrace i highend,kad svi budemo tamo lako ćemo se dogovorit......................preinake poput gamyevog roxa ili vjekinog speedfighta spadaju u klasu open...................a draletov nrg u klasu safety car :laughing7:
a što se tiče skipera...................mogu samo reći IŠO JE KAK KUGA :laughing7: :laughing7: :laughing7:,al radi se da opet bude u voznom stanju(treba blok iskopat pod hitno).........ak ga ne riješimo do subote,vozim sa zamjenskim vozilom- tajfunkom 180 fxr(wannabe kukić)
gumy:
a šit, ja baš tjeo u klasu 70 :)
Drale:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Kolovoz, 2009, 16:47:08 ---klasa 70-sve je dopušteno,od tp trophya do 2fasta :toothy10: :toothy10: :toothy10:,ne vjerujem da će bit baš tolko zainteresiranih za tu klasu......................preinake poput gamyevog roxa ili vjekinog speedfighta spadaju u klasu open...................a draletov nrg u klasu safety car :laughing7:
a što se tiče skipera...................mogu samo reći IŠO JE KAK KUGA :laughing7: :laughing7: :laughing7:,al radi se da opet bude u voznom stanju(treba blok iskopat pod hitno).........ak ga ne riješimo do subote,vozim sa zamjenskim vozilom- tajfunkom 180 fxr(wannabe kukić)
--- Kraj citata ---
kiza be afraid
uglavnom ko dodje na susret prepoznati ce me sa nrg i red bullom u ruci i vjecito cu nesto objasnjavati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju