Ostalo > Svijet računala i mobitela
???
marko_AeRoX:
picko jedna, jebala te tvoja vista... najdi negde kad otvaras da otvori s win rarom... ili pod properties da je default program za otvaranje winrar, ne sjecam se kak tocno vista ima, imal sam ju tjedan - dva i na delete s njom... vista sucks haaaaaaaard, XP FTW :headbang: :frajer:
PROOF:
inace imam windows 7 :toothy3: :toothy3: i nece mi j**** mu majku :) a to sa hj splitom jos nisam probo :) neda mi se..sutra cu :)
marko_AeRoX:
ma isti k**ra* ;D nisam gledal previse scrshot :P kaj dobis van kad prvog extractas?
djsmola:
Ja to radim ovako... Na prvi file 001 desni klik>properties>tu pise opens with>tu kliknes change i nadjes winrar>apply....trebo bi ti taj prvi bit u raru..kad to napravis udjes u taj prvi i extract gdje hoces,meni tako radi!!! :icon_biggrin: ,ako ti slucajno trazi file 002 onda samo nadji sa browse onda ce dalje sve samo!! :toothy3: :toothy3:
marko_AeRoX:
--- Citat: djsmola - 26 Kolovoz, 2009, 09:39:46 ---Ja to radim ovako... Na prvi file 001 desni klik>properties>tu pise opens with>tu kliknes change i nadjes winrar>apply....trebo bi ti taj prvi bit u raru..kad to napravis udjes u taj prvi i extract gdje hoces,meni tako radi!!! :icon_biggrin: ,ako ti slucajno trazi file 002 onda samo nadji sa browse onda ce dalje sve samo!! :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
eto vidis, troje ljudi ti reklo istu stvar ;D PROOF, daj se strezni onda odi na komp, zgubil se bus ovak :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju