Tehnički kutak > Garaža

yamaha neos 100 2T AC

<< < (5/9) > >>

zeto:

--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2010, 16:03:16 ---treba preraditi cilindar, možda frgazer 19 mm staviti, nekakav variomat i spuh i da vidiš veselja..

--- Kraj citata ---

sve je to OK, što ti kažeš......al imam i yamahu TZR uz njega, što je odličan motor, pa mi glupo nabrijavat taj skuter.......on ima 100cc i nekih 8,5ks......što govori da motor samo sipaš i voziš, da traje vječno.....nema neke bolesne okretaje da troši kvačilo......itd.

od svega, jedino bi bilo OK staviti akuspuh, tu bi dobio možda nekih 10km/h i bolje ubrzanje, jer ovaj ima katalizator i jako je zagušen......

gokiSP:
po meni je to glupo.. :dontknow: kupovati spuh kad uz malo truda napravis da ide mozda i bolje nego sa spuhom..izvadis katalizator i preradis malo cilindar i to je sasvim dovoljno da on zivne a ulaganja nema  :dontknow:

ivanm:
ma nevjerujem, to je malo veći spuh od 50-ke.. isplati se nabaviti neki rezo i preštelati prijenos..

zeto:

--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2010, 16:32:24 ---ma nevjerujem, to je malo veći spuh od 50-ke.. isplati se nabaviti neki rezo i preštelati prijenos..

--- Kraj citata ---

pa čak i nije veći......tu su negdje, samo ovi od 50cc su napravljeni za veće okretaje.......

ivanm:
pa kažem, premali je spuh za neke ozbiljnije performanse, zato i skuter ne ide brže od neke 50-ke sa osnovnim kitom.. nekakav otvoreni spuh napravio bi od njega ipak jurilicu, normalnu 100-tku..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju