Tehnički kutak > Garaža
yamaha neos 100 2T AC
zeto:
evo, još jedan skuter u garaži........uz kymca cobru 50, i moju TZRkicu, došla još jedna yamaha.......yamaha neos 100cc :toothy10:
pa sada razmišljam da i kymca prodam, jer to meni nekako slabo,a ova stotka dobro vuče, iznenadio sam se......
uglavnom, motor je u original boji.....samo treba srediti neku stvarčicu,al to nije nikakav problem.....
a evo i sličice......
e sada, pucajte s komentarima....... :dontknow:
shegy:
oho... pa po taj skuter sam ja skoro krenuo sa prikolicom! htio sam ga kupiti! nadam se da nije veliki kvar!
sviđa mi se!
zeto:
--- Citat: shegy - 25 Kolovoz, 2009, 19:26:32 ---oho... pa po taj skuter sam ja skoro krenuo sa prikolicom! htio sam ga kupiti! nadam se da nije veliki kvar!
sviđa mi se!
--- Kraj citata ---
možeš reći, da to uopće i nije kvar.......motor jako dobro pali i sve,samo kvačilo treba promjeniti, jer se istrošilo, pa sada riba po zvonu, al i tako čak se moe voziti......
sada me zanima, jel to kvačilo odgovara od neosa 50cc????? i od kojeg yamaha skutera štima 100%, pa bi krenuo da to napravim.......jer onako "od oka" meni se čini da bi išao od 50cc, sutra ga budem malo izmjerio, pa ću točno znati......jer, motor ima malo snage, nešto više od 8ks......
i auspuh je netko obojao srebrnom bojom, pa to treba malo srediti.......
a jel netko zna, ako se dobro sječam, da sam negdje vidio da za aerox 100,ima kit od 125cc, da se montira gore, pa mislim da bi išao i na ovoga onda, kao i prijenos, te auspuh.......
shegy:
--- Citat: zeto - 25 Kolovoz, 2009, 20:18:09 ---
možeš reći, da to uopće i nije kvar.......motor jako dobro pali i sve,samo kvačilo treba promjeniti, jer se istrošilo, pa sada riba po zvonu, al i tako čak se moe voziti......
sada me zanima, jel to kvačilo odgovara od neosa 50cc????? i od kojeg yamaha skutera štima 100%, pa bi krenuo da to napravim.......jer onako "od oka" meni se čini da bi išao od 50cc, sutra ga budem malo izmjerio, pa ću točno znati......jer, motor ima malo snage, nešto više od 8ks......
i auspuh je netko obojao srebrnom bojom, pa to treba malo srediti.......
a jel netko zna, ako se dobro sječam, da sam negdje vidio da za aerox 100,ima kit od 125cc, da se montira gore, pa mislim da bi išao i na ovoga onda, kao i prijenos, te auspuh.......
--- Kraj citata ---
a yebemu sad mi je krivo sto ga nisam ja kupio... sretno
zeto:
--- Citat: shegy - 26 Kolovoz, 2009, 10:39:30 ---a yebemu sad mi je krivo sto ga nisam ja kupio... sretno
--- Kraj citata ---
a još da ti kažem......danas ispod sjedala, nađem onaj njegov alat i servisnu knjižicu, bio je na 5, 6 servisa :novine:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju