Tehnički kutak > Tuning skutera
pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te
dhorvat:
Ajd ti lijepo očisti fergazer u benzinu, propuši sve dizne, operi filter u benzinu i naulji ga, sve sastavi pa javi dal je još uvijek sve isto :headbang:
zolla:
fora je da sam to sve neki dan napravio ..al sutra ću skroz detaljno i lijepo ...da i danas kad sam stavljao novu vakum pumpu (pipicu za gorivo)kad sam izvadio staru bilo je dosta smeća na njoj ..onda je moguće da mi je i rezervar toliko prljav da se sve ovo događa ? koji je najbolji način da se očisti ?
mario_f15:
--- Citat: zolla - 25 Kolovoz, 2009, 22:31:34 ---fora je da sam to sve neki dan napravio ..al sutra ću skroz detaljno i lijepo ...da i danas kad sam stavljao novu vakum pumpu (pipicu za gorivo)kad sam izvadio staru bilo je dosta smeća na njoj ..onda je moguće da mi je i rezervar toliko prljav da se sve ovo događa ? koji je najbolji način da se očisti ?
--- Kraj citata ---
pa kad izvadiš pumpicu
naspi malo benzina i protresi i onda pusti da iscuri gorivo
ali mislim da neces vise nista izvadit jer uvijek prljavština bude na dnu?
.... :) :)
zolla:
očistio karb i gljivu ..opet ništa ..kurblo sam ga do besvjesti ..nedaje ni mali znak života :sad3: šta dalje ???
dhorvat:
--- Citat: zolla - 26 Kolovoz, 2009, 16:08:56 ---očistio karb i gljivu ..opet ništa ..kurblo sam ga do besvjesti ..nedaje ni mali znak života :sad3: šta dalje ???
--- Kraj citata ---
Pogledaj dal možda falš vuče negdi. Meni je vuko di se nikad čovjek nebi sjetio, na semerinzima. :laughing7:
Probaj navinut ful gas i rukom skroz zatvori usis na fergazeru i upalit će iz par pokužaja ako je falš u pitanju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju