Tehnički kutak > Tuning skutera

pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te

<< < (3/11) > >>

zolla:
probao upravo i nema razlike ,nit da ono malo zavrti ...dalje molim ..haha

mario_f15:

--- Citat: zolla - 26 Kolovoz, 2009, 16:43:40 ---probao upravo i nema razlike ,nit da ono malo zavrti ...dalje molim ..haha

--- Kraj citata ---
a jbt
jel ima struje?
jel dobiva gorivo?u cilindar
jel dobiva gorivo u karb? :toothy9: :toothy9:

radomir.g:
Proveri lamelice...

zolla:
u karb dobiva gorivo ..al mi se čini da u cilindar ne ..tj kad mi je otišla vakum pumpa ,karb je bio pun goriva i koliko god ga kurblo sviječica bila suha ,juče kad sam stavio novu ..upalio odma ..i onda ovo sve što sam opisao počelo ..i sad neće ni upalit ..lamelice ću uslikat jer ja neznam kako bi trebale izgledat ..oni limići sa vanjske strane bi trebali bit skroz do dolje ??meni se čini da nisu ..nego su onak za 5 milimetara višlje od kraja onog iznutra .hahaha valjda ćete skužit šta želim reći

mario_f15:

--- Citat: zolla - 26 Kolovoz, 2009, 18:28:09 ---u karb dobiva gorivo ..al mi se čini da u cilindar ne ..tj kad mi je otišla vakum pumpa ,karb je bio pun goriva i koliko god ga kurblo sviječica bila suha ,juče kad sam stavio novu ..upalio odma ..i onda ovo sve što sam opisao počelo ..i sad neće ni upalit ..lamelice ću uslikat jer ja neznam kako bi trebale izgledat ..oni limići sa vanjske strane bi trebali bit skroz do dolje ??meni se čini da nisu ..nego su onak za 5 milimetara višlje od kraja onog iznutra .hahaha valjda ćete skužit šta želim reći

--- Kraj citata ---
de probaj skinut svjecicu i direkt nasut malo benge u cilindar ,tamo dje ulazi svjecica
malo naspi
da vidis samo oce se javit
ako se javi znaci da ne dobiva gorivo u cilindar
 :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju