Ostalo > Sportski kutak

Robert Kovač u njemačkoj!!!

<< < (4/5) > >>

Goran:
Po čemu je Sleven bio bolji?Likovi su zabili gol iz penala kojeg nije ni bilo!Mislim, jedino tako mogu i zabiti gol!zašto nisu iz igre dali gol??Dinamo je igrao koliko je bilo potrebno i zabio je prekrasan gol koji im je donio kup i trostuku krunu i dokazao da je najjači i da su svi ostali u našoj ligi očito i vidljivo preslabi za njega! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

aeroman:
Pa očito je da je najjači kad ide prevelika svota od Bandića za klub a drugi gradovi nemaju kune za klub!I kako da neko konkurira Dinamu :jerk: :jerk: :jerk:?Usporedi malo proračune ,razlika između Dinama i drugih HNL klubova je isto ko i kad usporediš Dinamo i Arsenal.I dok je tako Dinamo neće u Europu :nono: jer u HNL-u nema konkurencije. ::)

enigma:

--- Citat: aeroman - 27 Svibanj, 2007, 22:15:25 ---Pa očito je da je najjači kad ide prevelika svota od Bandića za klub a drugi gradovi nemaju kune za klub!I kako da neko konkurira Dinamu :jerk: :jerk: :jerk:?Usporedi malo proračune ,razlika između Dinama i drugih HNL klubova je isto ko i kad usporediš Dinamo i Arsenal.I dok je tako Dinamo neće u Europu :nono: jer u HNL-u nema konkurencije. ::)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

ovo si dobro rekao...

IZd:
Žalosno, ali najvjerojatnije istinito. Svaka čast Dinamu, ove godine su sve zaslužili što su osvojili  :notworthy: (iako sam navijač Hajduka).
Ali nikako nije dobro da prvi ima 20 bodova više od drugog, a drug 20 bodova više od trećeg. Razlika između prvog i trećeg je 40 bodova... :icon_scratch:
Nikada Milan, Barcelona, Man UTd, ...itd ne bi bili prvaci Europe da nemaju jake lige u kojima igraju!!!

Goran:

--- Citat: IZd - 28 Svibanj, 2007, 09:28:23 ---Žalosno, ali najvjerojatnije istinito. Svaka čast Dinamu, ove godine su sve zaslužili što su osvojili  :notworthy: (iako sam navijač Hajduka).
Ali nikako nije dobro da prvi ima 20 bodova više od drugog, a drug 20 bodova više od trećeg. Razlika između prvog i trećeg je 40 bodova... :icon_scratch:
Nikada Milan, Barcelona, Man UTd, ...itd ne bi bili prvaci Europe da nemaju jake lige u kojima igraju!!!

--- Kraj citata ---
U Francuskoj ligi Lyon ima 81 bodova a drugi Marseille 64boda!U Italiji Inter Milan ima 97 bodova a Roma 75 dok Lazio ima 63boda!Znači sljedeče godine oni neče napraviti neki rezultat u euro natjecanjima i hočete reči da su njihove lige loše, pa nisu oni krivi što su drugi slabiji od njih odnosno inferiorniji!
Porto je bio prvak prije 3 godine a nema jaku ligu na nivou "petice"!Ajax u najboljim danima je u svojoj ligi osvajao naslove sa 15-20 bodova prednosti i opet su osvajali Ligu Prvaka!
Dinamo je najjači i meni je drago što je Hajduk loš i što je zaostao 20 bodova razlike, morate se potruditi da bi uopće parirali nama!Siguran sam da će Dinamo napraviti neki rezultat u Europi u novoj sezoni!
Ljudi ja vas kužim morate se nekako tješiti! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju