Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leader 180 ccm (x9) + akumulator + remen itd... problemi
tonino:
E izgleda da kad krene onda stvarno krene sa kvarovima....
Parkiram normalno jucer, krenem navecer upalit kad nesto zacvili i nece vise vrti.....stisnem opet gumb za paljenje i cuje se samo klik, kao da nece zavrti. Do akumulatora nije. Kasnije probam opet, nekoliko puta zaredom stisnem i motor zavrti i upali, ali se cuju razni zvukovi i lupanje, odmah sam ugasio. Bojim se da je remen otisao.
Kasnije cu otvoriti da vidim tocno sta je. Zvao sam piaggio i novi remen je 550 kn. Sta to nije malo previse?
duje87:
--- Citat: tonino - 01 Ožujak, 2010, 14:25:36 ---E izgleda da kad krene onda stvarno krene sa kvarovima....
Parkiram normalno jucer, krenem navecer upalit kad nesto zacvili i nece vise vrti.....stisnem opet gumb za paljenje i cuje se samo klik, kao da nece zavrti. Do akumulatora nije. Kasnije probam opet, nekoliko puta zaredom stisnem i motor zavrti i upali, ali se cuju razni zvukovi i lupanje, odmah sam ugasio. Bojim se da je remen otisao.
Kasnije cu otvoriti da vidim tocno sta je. Zvao sam piaggio i novi remen je 550 kn. Sta to nije malo previse?
--- Kraj citata ---
e da je malo previse ;D jbg kad uzmes taj motor triba znat sta sve promint na njemu i to je to,jako zahvalan motor,iako mene nervira sta mi non stop misa ulje i gorivo,a ima 14 000km..dakle nisu ni prstenovi ni nista
tonino:
Pa jesi sta napravio po tom pitanju, mijesanja ulja i goriva i kakva steta moze nastati? Kako da znam je li moj mijesa?
tonino:
ajd ljudi pomozite, na rubu zivaca sam.....
da li je tu remen, ispod ovog sivog poklopca? Skinuo bi ga vec, ali se bojim jer je tu plasticni cep koji kad se odvida pokazuje razinu ulja u motoru....ako skinem bojim se da ne izadje ulje ili sta vec.... pogledajte sliku
http://img709.imageshack.us/img709/327/motorn.jpg
zL!Ko:
skini taj mali cepic, nece ti ulje izac. I onda veliki poklopac, deklo. (onaj sta je na 15 srafi)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju