Tehnički kutak > Tuning skutera
primar & sekundar - pitanje
BlackNaranča:
Evo mene zanima malo ako mi tko moze pojasnit bolje u vezi ovog, vidim da se odvojeno prodaju primar i sekundar i ako mi tko moze pojasnit sto dobijem s tim ako kupim samo primar a sto ako uzmem samo sekundar i sto ako uzmem oboje i jeli to uopce moguce odvojeno montirat..
naprimjer da uzmem 20% vece, to meni ima smisla kao zupcanici na bicikli dakle ako stavim na veci vece je opterecenje trebam vise snage ali ide brze, dakle ja bi to stavljao na midrace masinu.
ukoliko bi stavio krajnja ce biti veca logicki no sto je s šutom i ubrzanjem?
jeli drasticno smanjeno?
koliko se cjene krecu i koji model bi bilo naj bolje uzeti za pezoa.
dali se ispali to uopce stavljati s obzirom na cjenu, jeli se dobije zadovoljavajuci rezultat u usporedbi s standardnim.
eto ako mi tko moze bolje objasniti u vezi toga bio bi mu zahvalan ;D
Drnda:
po snazi masine se bira koliko produljenje staviti, ako ce u tebe ici s6 racina onda mozes i oko 20 % sigurno dulje
3alfa3:
Start se nesto gubi, medjuubrzanja su identicna kao i sa serijskom getribom jer variomat tu radi, a ne getriba, a krajnja je veca ako imas dosta snage za tjerat dulju getribu.
Idealna duljina getribe je ona kod koje na max brzini remen bude u max omjeru. Ako je prekratka, prevrtavat ce, a ako je dulja, neces ju iskoristit.
Primar ili sekundar? Svejedno. Najcesce se mijenja primar jer (pogotovo na novijim piaggio skuterima) ne treba skidat spuh, kotac, glavcinu.... nego samo poklopac getribe. Jos ako imas vec upresanu getribu, posao obavis u 3 minute.
ivanm:
ja bi to..
Ensiferum:
imam i ja problemcic s ovim cudom
uz moj setup, mozda bude drugi spuh a ne replica ( yasuncek )
dakle, volio bih 13% primar al mi neki govore da mi to nece nista dodat, neki da ce mi povecat krajnu a neki da ce mi pogorsat start i tako to
meni bi to super doslo da ga nemucim na magistrali dakle da se vozim 100 po satu njegovom uz okretaje koi bi inace bili na 90
:help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju