Tehnički kutak > Styling skutera

Fox novo pituran :)

<< < (3/5) > >>

Nikon:
dobia je ina karticu zbog odanosti i potrosnje u proslosti..

sponzoriraju ga cisternom.. vozi po grad za njin i samo ga toci na svaki semafor  :laughing7:

oxio:

--- Citat: Nikon - 19 Svibanj, 2007, 09:39:43 ---dobia je ina karticu zbog odanosti i potrosnje u proslosti..

sponzoriraju ga cisternom.. vozi po grad za njin i samo ga toci na svaki semafor  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ajde samo ti zafrkaji moj bar ne troši više ulja nego benzine  :icon_biggrin:

Ma lako ćemo za insekticide ima se veza  :icon_biggrin: , nego triba nać vezu u ini (jučer 40 km preko 4l potrošnje  :nevin:)

Nego triban ga sad poslikat kad sam stavia rep i rubove felgi u žuto  :icon_biggrin:

ALONSO:

--- Citat: oxio - 22 Svibanj, 2007, 08:52:31 ---

Nego triban ga sad poslikat kad sam stavia rep i rubove felgi u žuto  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kako je ispalo i koliko vrimena je tribalo za lipljenje? :)

to on stavlja trakice u nadi da če se muhe lipit na trkacie ka šta je i običaj, ali... sumljam da če mu više išta pomoč :icon_biggrin:

oxio:

--- Citat: ALONSO - 22 Svibanj, 2007, 09:03:22 ---
--- Citat: oxio - 22 Svibanj, 2007, 08:52:31 ---

--- Kraj citata ---
kako je ispalo i koliko vrimena je tribalo za lipljenje? :)

to on stavlja trakice u nadi da če se muhe lipit na trkacie ka šta je i običaj, ali... sumljam da če mu više išta pomoč :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A lipia sam u streetfightera u gradu, 120 kn napravi ti i zalipi sve kroz 10 minuta  :icon_biggrin:
Ispalo je odlično, vidit ćeš ;)

Nikon:
ROFL ja san ti reka da ti to mogu rijesit mukte... moga si ic u makarsku i nazad za te pare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju