Općenito > Generalno o skuterima

dali vas smeta

<< < (3/8) > >>

eladio:

--- Citat: Lovre - 28 Srpanj, 2006, 20:26:35 ---To mi je tlak uvik dizalo kad san vozia skuter. Na KLE-u mi nemore baš svako auto to napravit hehe  :glasses9:

--- Kraj citata ---

:toothy9:

filiplatinovicz:
nesto mi se rastelao motor pa mi to sada rade i baotiani... morat cu drugi tjedan do servisa...
sama sranja. danas sam pokrpao gumu. izvadio majstor čavlinu iz nje i cvajo opet vozi... ali slabo. jedva postigne 50. koji mu je kua. prije 1k km promijenjen je variomat, rolice, remen... hebem ga!

enigma:
danas točim gorivo u svog baotiana i taman završim,odem platit,sjednem i pali...kad ono neki jebeni njemac se zaletio na benzinsku i mene lagano pogurnuo naprijed...ja se okrenem uz uzvik "koji k..?", a on nemoćno širi ruke i čudi se mojoj reakciji s obzirom da je vrućina i da je normalno da se tako ulijeće na benzinsku...

ah, sva sreća da ništa nije bilo ni meni ni motoru...valjda je navrijeme zakočio...eto,tek toliko, nisi siguran ni kad stojiš s motorom :icon_scratch:

Lovre:

--- Citat: enigma - 29 Srpanj, 2006, 17:37:10 ---danas točim gorivo u svog baotiana i taman završim,odem platit,sjednem i pali...kad ono neki jebeni njemac se zaletio na benzinsku i mene lagano pogurnuo naprijed...ja se okrenem uz uzvik "koji k..?", a on nemoćno širi ruke i čudi se mojoj reakciji s obzirom da je vrućina i da je normalno da se tako ulijeće na benzinsku...

ah, sva sreća da ništa nije bilo ni meni ni motoru...valjda je navrijeme zakočio...eto,tek toliko, nisi siguran ni kad stojiš s motorom :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

brzo bi mu ja reka: "frend plesni 100 eura štete" - pa i ako nema štete na skuteru ja bia je izmislia. :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: Lovre - 29 Srpanj, 2006, 20:02:08 ---
--- Citat: enigma - 29 Srpanj, 2006, 17:37:10 ---danas točim gorivo u svog baotiana i taman završim,odem platit,sjednem i pali...kad ono neki jebeni njemac se zaletio na benzinsku i mene lagano pogurnuo naprijed...ja se okrenem uz uzvik "koji k..?", a on nemoćno širi ruke i čudi se mojoj reakciji s obzirom da je vrućina i da je normalno da se tako ulijeće na benzinsku...

--- Kraj citata ---

brzo bi mu ja reka: "frend plesni 100 eura štete" - pa i ako nema štete na skuteru ja bia je izmislia. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nesto je kao karb spao i stuca.. treba servis :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju